VAR yeterli görmedi herhalde ama pozisyon penaltıydı. Hakemlerin kendinden emin kalk hareketleri fena gıcığıma gidiyor.
Düzenleme: Oly'li oyuncu topa önce vuruyor gibi.
Düzenleme: Oly'li oyuncu topa önce vuruyor gibi.
Kral banlandıOnu bilemiyoruz, kırmızı terör daha uğramadı buralara![]()
Terim sevgin<fener düşmanlığın diye yorumladim usta... Yazık ettin yaşlı kurda...Fenerbahçemiz ülke puanı getirecek bize onu takip ediyorum ligdaş![]()
Şaşırdım ama şaşırmadımKral banlandı![]()
Mavrupa fatihi tabi tokatlanip geliyor el mahkum bizim maçlara bakıyorsun, izle bakalım...Fenerbahçemiz ülke puanı getirecek bize onu takip ediyorum ligdaş![]()
Olabilir, keşke verilseydi kendi takımım için 2-0 baya rahat girerdik de bakalım oyun olarak iyiyiz rakipten. Bakalım...Bizim Antalya maçındaki Tete pozisyonunun benzeri bence, o da penaltı değildi bana kalırsa, buna da anca bizim ligde çalarlar, kendi fikrim tabi.
Adamlar bizden net kötüler. Ama çok ters geliyorlar cidden. Çekerse fişi Bats çeker2 gol daha atıp maçı garantiye almak lazım. Bu skorla bizimkiler tetikte oynamaktan iyice yıpranır sonlara doğru
Eğer kazanırsanız Leverkusen hazırlık maçları dışında ilk defa kaybetmiş olacak.leverkusen'li topçular henüz ayılamamış, alırız biz bu turu.
Fena moralim bozuldu ya.. Fatih Terim ligte maçlar masada kazanılıyor fotoğrafını atamayacak reisKral banlandı![]()
Olympiakos çok riskli değil aksine PAOK’a çelme takması lazım çok yorulmasınlar uzatmayın maçıTerim sevgin<fener düşmanlığın diye yorumladim usta... Yazık ettin yaşlı kurda...
diğer futbolcular kusacakmış gibi dolaşsa da sahada, kalecileri alkol almamış gibi duruyor. 2-3 net kurtarış yaptı.1 tane atmışsınız, ayılmadan bir tane daha sıkıştırın![]()