Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her teknik direktör yıldız oyuncu ister. Mourinho için bu isim Dybala olabilir. Bu yaş ve bu performansla bu lige adımını atmazdı ama Mourinho etkisi bunları değiştirebilir. Konferans için bahsettim final tatmin edici bir sonuç olur ama Avrupa ve Şampiyonlar Ligi ile olan fark çok üst seviye. Atalanta kupayı Leverkusen Liverpool eleyip aldı. Belki çok üst düzey bir takım değil ama Lookman Koopmeiners Scamacca gibi 30 40 milyon euroluk piyasa değeri olan oyuncuları var bu takımın ki bi bonservis ödense bu değerden yüksek paralara gidecek oyuncular. Konferans Ligi'nde yarı final, final gibi bir sonuç alırsa farklı düşünürüm. Sadece umudum yok, ben taraflı değilim içimden geçeni söylüyorum.
Yani şöyle, bu o kadar doğru bir ezber mi çok emin değilim. İster de niye ister? Takım zaten iyi durumdaysa mali durumu zora sokmak kimin işine gelir ki?

Şunu da söyleyim ben Mourinho bunu yapmaz demiyorum kesinlikle. Ama kadro kalitemiz fena değilken "kesin yıldız oyuncu isteyecek" düşüncesi bana biraz ezberci geliyor. Zaten Mourinho ile ilk olarak konuşan ve gelmeye ikna eden Aziz kadro konusunda pek bir değişikliğe ihtiyaç yok demişti.

Dolayısıyla ben çok pahalı transferler göreceğimiz kanaatinde değilim.

Takımlarımızın avrupa kupası alması neden hayal olsun? Olimpiyakostan daha mı kötü kadrolarımız? Penaltılarla kaybetti Fenerbahçe Olimpiyakos’a.
Aslında düşünüyorum da play off sistemi bunu kurtarabilir belki. Tamam ligin önemini inanılmaz düşürür ama bir yandan ligde ilk 4'e girmek yeterli olacağı için takımlarımız Avrupa'ya daha çok önem verebilirler.

Yani şöyle, bu o kadar doğru bir ezber mi çok emin değilim. İster de niye ister? Takım zaten iyi durumdaysa mali durumu zora sokmak kimin işine gelir ki?

Şunu da söyleyim ben Mourinho bunu yapmaz demiyorum kesinlikle. Ama kadro kalitemiz fena değilken "kesin yıldız oyuncu isteyecek" düşüncesi bana biraz ezberci geliyor. Zaten Mourinho ile ilk olarak konuşan ve gelmeye ikna eden Aziz kadro konusunda pek bir değişikliğe ihtiyaç yok demişti.

Dolayısıyla ben çok pahalı transferler göreceğimiz kanaatinde değilim.
Ben şöyle bir şey düşündüm, zaten üst düzey bir performans düşüşü yaşamış Szymanski'nin elden çıkarılmasıyla yerine yıldız transfer yapılıp o ismin Dybala olmasını, Mourinho'nun da etkisiyle mantıklı buldum. Taraftara da bir hediye olarak. Ya da Avrupa ligi, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro isteyip, başarı yakalayacağına Mourinho'nun Ali Koç'u inandırmasıyla yıldızlara yönelinebilir. Şu an çok erken bunları konuşmaya ama olabilitesi var.

Ben şöyle bir şey düşündüm, zaten üst düzey bir performans düşüşü yaşamış Szymanski'nin elden çıkarılmasıyla yerine yıldız transfer yapılıp o ismin Dybala olmasını, Mourinho'nun da etkisiyle mantıklı buldum. Taraftara da bir hediye olarak. Ya da Avrupa ligi, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro isteyip, başarı yakalayacağına Mourinho'nun Ali Koç'u inandırmasıyla yıldızlara yönelinebilir. Şu an çok erken bunları konuşmaya ama olabilitesi var.
Yani göreceğiz artık nasıl olacak

Finale ev sahipliğini yapmalarını düşünürsek güzel bi motivasyon kaynağı ama Fiorentina'nın üç büyüklerden üst seviyede olduğunu düşünüyorum ben. Konferans kupası hayal değil ama Avrupa ve Şampiyonlar ligi hayal, Konferans için de favori sayılacak bir takımımız olmadığını düşünüyorum. Adamlar içerde dışarda Aston Villa yendi bunu yapamaz bence üç büyükler.
Yapabilir. O kadar kötü kadroları yok takımların. Teknik direktörleri kötü. Şans işi de var. Ayrıca önümüzdeki yıl Avrupa Ligi ve daha sonraki yıl konferans ligi finali Türkiyede. Biz de

Aslında düşünüyorum da play off sistemi bunu kurtarabilir belki. Tamam ligin önemini inanılmaz düşürür ama bir yandan ligde ilk 4'e girmek yeterli olacağı için takımlarımız Avrupa'ya daha çok önem verebilirler.
İlk dört yeterli olmaz. Playoff öyle çalışmıyor. İstisnalar dışında fark çok az değilse yani şampiyon değişmiyor. İlk ikide bitiren şampiyon oluyor genelde Playoff sisteminde de.

Sezon başı ve sezon sonu Szymanski diye ayırırsak evet, bence performansı düştü. Belki oyun stilini değiştirdi skor olarak etkiliyken şimdi daha çok press yapan mücadeleci bir oyuncu ama o kadar uzun süre gol katkısı yapamadı ki bu benim için bir performans düşüşü. Sene başı fazla iyi başlayıp sonradan golden uzak kalmasıyla beklentiyi fazla yükseltip sonradan düşmesine sebep olmasının da etkisi olmuştur belki. İlla satılacak diye bir şey yok sadece düşünülebilir diye söyledim. Ya da para kazanmak için piyasası en yüksek isimlerden biri olduğu için de satılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık