Kan kaybı yaşamazlarsa, ilk 11 için bir 6 numara, driblingçi kanat, bir de forvet ihtiyaçları var, Dzeko gidiyor sanırım, bir de rotasyona stoper, hazır kadroları.Bu sene Fener hem ligde hem de Avrupa'da başarıyı yakalar.
Bari ilk maç Bodrumspora yenilsin de biz de makaramıza bakalım
Polish Guy gidiyordu normalde. Ferdi'yi ikna ederler. Polish Guy da Mourinho sebebiyle ikna olur ama olmasa FB'liler için daha iyi olur. Onu satıp daha iyisini getirirler muhtemelen.Kan kaybı yaşamazlarsa, ilk 11 için bir 6 numara, driblingçi kanat, bir de forvet ihtiyaçları var, Dzeko gidiyor sanırım, bir de rotasyona stoper, hazır kadroları.
Tam olarak onlar lazım ki Mou aldırmadan durmaz. Gerisi artık kader kısmetKan kaybı yaşamazlarsa, ilk 11 için bir 6 numara, driblingçi kanat, bir de forvet ihtiyaçları var, Dzeko gidiyor sanırım, bir de rotasyona stoper, hazır kadroları.
İsmail'i çok beğeniyorum aslında da, biraz daha gelişmesi lazım, bazen ne yapacağı belli olmuyor, biraz da ayak kalitesini düzeltti mi, baya iyi topçu olacak.Tam olarak onlar lazım ki Mou aldırmadan durmaz. Gerisi artık kader kısmet
Kante'ye vatandaşlık vereceğizİsmail'i çok beğeniyorum aslında da, biraz daha gelişmesi lazım, bazen ne yapacağı belli olmuyor, biraz da ayak kalitesini düzeltti mi, baya iyi topçu olacak.
Rotasyona mecbur yerli takviyesi olacak onun için de stoper tarafında bizim gençler de düşünülebilir. Fayed sanırım genç olduğu için kuraldan muaf. Bir de emir var. Emiri beğeniyorum. Fayedi izlemedim. Her ne kadar düşük seviye takımlarda da olsalar ikisinin de istatistikleri iyi duruyor.Kan kaybı yaşamazlarsa, ilk 11 için bir 6 numara, driblingçi kanat, bir de forvet ihtiyaçları var, Dzeko gidiyor sanırım, bir de rotasyona stoper, hazır kadroları.
İlk 11 kalitesi olmasa da onlara yakın bir şey, yoksa Djiku-Becao götürür, belki Çağlar ile tamamlarsınız, aklımdaki tek soru Becao sağlık durumu kronik mi yoksa iyi mi adam.Rotasyona mecbur yerli takviyesi olacak onun için de stoper tarafında bizim gençler de düşünülebilir. Fayed sanırım genç olduğu için kuraldan muaf. Bir de emir var. Emiri beğeniyorum. Fayedi izlemedim. Her ne kadar düşük seviye takımlarda da olsalar ikisinin de istatistikleri iyi duruyor.
Dursun Özbek'in sivil hali mi bu?Belden üstü fotosu yok hiç bu var bi
![]()