Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kan kaybı yaşamazlarsa, ilk 11 için bir 6 numara, driblingçi kanat, bir de forvet ihtiyaçları var, Dzeko gidiyor sanırım, bir de rotasyona stoper, hazır kadroları.
Polish Guy gidiyordu normalde. Ferdi'yi ikna ederler. Polish Guy da Mourinho sebebiyle ikna olur ama olmasa FB'liler için daha iyi olur. Onu satıp daha iyisini getirirler muhtemelen.

Sağlam kanat oyuncusu alırlar. Bu yüzden İrfan transfer olmak isteyebilir vs.

Yani gidenlerin yerine de kağıt üstünde hep daha iyileri gelir.
Benzema araplarla kavga edip duruyordu. Yeterince para da kırmıştır. Gelirse şaşırmam.

Kan kaybı yaşamazlarsa, ilk 11 için bir 6 numara, driblingçi kanat, bir de forvet ihtiyaçları var, Dzeko gidiyor sanırım, bir de rotasyona stoper, hazır kadroları.
Rotasyona mecbur yerli takviyesi olacak onun için de stoper tarafında bizim gençler de düşünülebilir. Fayed sanırım genç olduğu için kuraldan muaf. Bir de emir var. Emiri beğeniyorum. Fayedi izlemedim. Her ne kadar düşük seviye takımlarda da olsalar ikisinin de istatistikleri iyi duruyor.

Rotasyona mecbur yerli takviyesi olacak onun için de stoper tarafında bizim gençler de düşünülebilir. Fayed sanırım genç olduğu için kuraldan muaf. Bir de emir var. Emiri beğeniyorum. Fayedi izlemedim. Her ne kadar düşük seviye takımlarda da olsalar ikisinin de istatistikleri iyi duruyor.
İlk 11 kalitesi olmasa da onlara yakın bir şey, yoksa Djiku-Becao götürür, belki Çağlar ile tamamlarsınız, aklımdaki tek soru Becao sağlık durumu kronik mi yoksa iyi mi adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık