Yapmazlar ya öyle şeyler, barbar mı Fenerbahçe taraftarı?Fbli kongre üyeleri, bizim tesisleri basıp yildizlari falan sökmüşler. Trabzon da herkes sevinebilmeli diyen adamlar mekan basıyor. Vizyonları bu kadar.
Yapmazlar ya öyle şeyler, barbar mı Fenerbahçe taraftarı?Fbli kongre üyeleri, bizim tesisleri basıp yildizlari falan sökmüşler. Trabzon da herkes sevinebilmeli diyen adamlar mekan basıyor. Vizyonları bu kadar.
Taraftar yapsaydı önemsemezdim, cahil holigan çok. Söylenene göre kongre üyeleri yapmış. Topluma camiasına örnek ve elit kesim. Gerçi başkanı stad basıyor ben ne diyorum. HheeheYapmazlar ya öyle şeyler, barbar mı Fenerbahçe taraftarı?
Tabela yerine insan gider yıldız söker, hiç kafası basmıyor bunların. :dBir de utanmadan söktüğü tabela ile akıllı olun yazmışBakalım onu neresine monte edicekler
![]()
Yıldızları sökmüş zaten tabeladan da mağara adamı.Tabela yerine insan gider yıldız söker, hiç kafası basmıyor bunların. :d
Haneye tecavüz var, yağma hırsızlık var. Bakalım ne diyecekler.Yıldızları sökmüş zaten tabeladan da mağara adamı.
Kongre'ye değer katalım demişler ama haramla değer katılmaz