Peki Galatasaray Futbol Kulübü taraftarı. Anlatmam bundan sonra. :dİstersen sabahtan beri değil, bütün bir yıl anlat. Bir anlamı yok ki senin ne dediğinin, senin demenle bir şey değişmiyor yani. O yüzden sabahını, akşamını harcama bence. :d
Peki Galatasaray Futbol Kulübü taraftarı. Anlatmam bundan sonra. :dİstersen sabahtan beri değil, bütün bir yıl anlat. Bir anlamı yok ki senin ne dediğinin, senin demenle bir şey değişmiyor yani. O yüzden sabahını, akşamını harcama bence. :d
Ya hayır ya
Peki Galatasaray Futbol Kulübü taraftarı. Anlatmam bundan sonra. :d
Belli belli. 209423940 tane kaynak atıp ispat çabasındasınız ama. :dİyi olur, kutlamada çok içmişiz zaten. Duvar yumruklayıp bilenmedik yani. Haha.
Belli belli. 209423940 tane kaynak atıp ispat çabasındasınız ama. :d
Ahaha Kaçmış olsam siz şampiyon olduktan sonra mı gelirdim sence, hem de olduğunuz hafta? Olmadı bu gönderme. Üstünlük taslamaya gelecek olsam derbide gelir laf atardım. :dAynen. Sana ispat etmeye çalışıyoruz. Sezon ortasında gitme diye...
Ahaha Kaçmış olsam siz şampiyon olduktan sonra mı gelirdim sence? Olmadı bu gönderme.
Futbolda cl si olmayan kulüp kendine en büyük dese nolur ya? Badmintonla, kürekle futbolu aynı değere çekip yorumlanabilir mi ya hsjshsjhsjshKendi kendine büyüklük ünvanı vermekle olmuyor işte. İstediğin kadar kürek çek, öyle yürümüyor.
Önemli olan dünya ne diyor, fourfourtwo önemli dergi.
Galatasaray - 22
Fenerbahçe - 26
![]()
FourFourTwo dergisine göre Real Madrid dünyanın en büyük kulübü oldu | Spor
Ünlü futbol dergisi FourFourTwo, belirli kriterlere göre dünyanın en büyük 32 kulübünü sıraladı.turkmenportal.com
Cıks. Tutmaz bu, kaçan adam derbi haftası gelir, bu hafta toz olurdu. Tutmaz bu söylem.Sezon bitince geldin. Başlarsın yine Fener bu sene şampiyon demeye, 2. sıraya düşünce yine gidersin...