RedTeroR 18 Nis 2024 #702 4 farklı yeneceği maçta elenen City. Fetönün itleri bir, Real madrid iki çok ballı takımlar.
Onur 18 Nis 2024 #704 kaos dedi ki: bana bu akşam bundan oldu... Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Arda CL alır belki olumlu düşün. :d
kaos dedi ki: bana bu akşam bundan oldu... Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Arda CL alır belki olumlu düşün. :d
Dattebayo..! 18 Nis 2024 #705 Çöpler kazandı. Arda sevinçlerde bile kadroya giremiyor sanırım kadrajda göremedim. MHY tarzı ortam yapıp her fırsatta kameraya çıksa süre almıştı
Çöpler kazandı. Arda sevinçlerde bile kadroya giremiyor sanırım kadrajda göremedim. MHY tarzı ortam yapıp her fırsatta kameraya çıksa süre almıştı
Whitebear D 18 Nis 2024 #706 İngiliz takımları elendi Wembley şenlik alanı gibi olur şimdi maça kadar stat çevresinde turlamak şart oldu.
İngiliz takımları elendi Wembley şenlik alanı gibi olur şimdi maça kadar stat çevresinde turlamak şart oldu.
Sesshomaru 18 Nis 2024 #708 Yalandan elediler lan olaya bak xD 30 dk sen tek kale oyna gol atmayı becereme al sonuç bu...
Yonkou34 18 Nis 2024 #709 Bu takımın büyüklüğü başka bir büyüklük... Ve biz bu takımı Uefa Süper Kupa finalinde 2-1 yendik...
Tharkun 18 Nis 2024 #710 Üzüntüden kafayı yicem Ancelotti çöpü yine ligi ve şampiyonlar ligini alıp kovulmucak ya sabır...