Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son ben çarpım tablosunu ezberlerken fenerin cl maçını izlemiştim usta. Beklentiye girmemek lazım
Rakibi hiçbir zaman küçük görmemek lazım, gerçek GS'li sonuçları görür, ona göre makarasını yapar :d Wp gruplarını ben Konya'ya 2. golden sonra trollemeye başladım, eşeğe sağlam kazığa bağla :d

Allah aşkına nordhsjshjs tan 6 yemenin açıklaması mı olur aga? Gs geç form tutan geç fizik yükleme yapan takım. Moldeden 2 ay sonra da deplasmanda manuyu yendik. Zaman gösterir ne olacağını da fener napacak sen onu düşün. Malum 15-16 yıl oldu sanırım oyuncuların ayağı titremesin heyecandan hsjsjkshw
Evet olur anlatıyorum ama neyse... Manuyu mu yendiniz yapma ya :D adamlar ligi 8. Bitiren adamlar bununla da övünme birader ya :ehe:

Gündemi geriden takip ediyorsun bakıyorum, FA Cup finalinde City'i yendikleri için Premier lig şampiyonluğunu da aldılar, azıcık gündemi takip et 😒
Gururla yazdırın manuyu yendik diye neyse ya böyle devam avrupada başarı beklemeyin diyeceğim ama manuyu yenmeyi başarı olarak gören taraftarınız var o yüzden bir şey diyemeyeceğim

Evet olur anlatıyorum ama neyse... Manuyu mu yendiniz yapma ya :D adamlar ligi 8. Bitiren adamlar bununla da övünme birader ya :ehe:
Geçen de finalde city i yendiler hayırdır manu nordgsjshsis dan kötü mü oldu :d
Rakibi hiçbir zaman küçük görmemek lazım, gerçek GS'li sonuçları görür, ona göre makarasını yapar :d Wp gruplarını ben Konya'ya 2. golden sonra trollemeye başladım, eşeğe sağlam kazığa bağla :d
Mayısta kupa finalleri kaybetmeyiz ya onun dışında dediğin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık