Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feberbahçe taraftarı Icardi’ye çok gereksiz bileniyor gibime geldi. X’de bakıyorum adamın sahneye çıkışında Dzeko’nun şarkısı ile girmesine bile sövüyorlar. Burada bel altı bir şey de yok futbolda bu tarz göndermeler olur. Ekstra gir alınganlık var Icardi hususunda.
Fener kazara şampiyon olsa nasıl kutlayacağını bilemez bu tarz incelikleri ayarlamaz.En son şampiyon olduklarında hacıya şarap içirmişem diye oynuyorlardı saha ortasında :D

Sakin kalmak önemli.

Feberbahçe taraftarı Icardi’ye çok gereksiz bileniyor gibime geldi. X’de bakıyorum adamın sahneye çıkışında Dzeko’nun şarkısı ile girmesine bile sövüyorlar. Burada bel altı bir şey de yok futbolda bu tarz göndermeler olur. Ekstra gir alınganlık var Icardi hususunda.

Şöyle dinleriz küfürleri :D

Montana

Fener kazara şampiyon olsa nasıl kutlayacağını bilemez bu tarz incelikleri ayarlamaz.En son şampiyon olduklarında hacıya şarap içirmişem diye oynuyorlardı saha ortasında :D

Sakin kalmak önemli.
Icardi’ye bilenecek bir şey görmedim harbi harbi adam ustruplu seviniyor. Uyku sevinci yapıyor o bile batıyor, cidden saçma bence.

GS yeni sezon hazırlığına 2 temmuz da başlayacakmış 9 temmuzda da avusturya kampı.

icardi gibi bir kaç önemli ismin biraz daha geç katılacağını düşünürsek her zamanki gibi yine gecikmeli başlayacak takım.

West Ham taraftarı için çekilmiş film/belgesel var be, bilmesek inandıracaksın bir de holigan :D :artiz:
siz kötüsünüz de biz iyiyiz demedim ki yav...

zamanında millwall ile birlikte londra'nın iki terörist kulübünden biriymiş west ham ki margaret thatcher döneminde holiganlığın önüne geçilmese, iki kulübün taraftarları da terör estirmeye devam ederlerdi büyük ihtimalle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık