Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim idol idol 1 puan vardı 'para'tinaikos a geldiğinde. Bu adam aynı bizim kaloriferci ilk geldiğinde de söyledim. Oyuncular oynuyor bunlar müdahale edince takım batıyor. Kurtarıcı olarak Samet Akaydın ı getirdi adam. Arkasında Mehmet Ağar olmayınca TFF olmayınca bu kadar. Foncu.

Şimdi bir haber okudum; Zaniolo bırak bonservis getirmeyi takımına sakat dönecek, Euro24'ü de kaçıracak ve Yunus Akgün premier lige çıkmasına rağmen mali denetime giren Leicester'ın bonservis vermeyi düşünmediği oyunculardan. Yunus neyse de elindeki yabancıları çıkarmadan epey sıkıntıya girer seneye gs.

Şimdi bir haber okudum; Zaniolo bırak bonservis getirmeyi takımına sakat dönecek, Euro24'ü de kaçıracak ve Yunus Akgün premier lige çıkmasına rağmen mali denetime giren Leicester'ın bonservis vermeyi düşünmediği oyunculardan. Yunus neyse de elindeki yabancıları çıkarmadan epey sıkıntıya girer seneye gs.
Tete ve Zaha gidecek talipleri var zaten.

Ziyech gitse de olur kalsa da ama kalacak gibi.

Barış ve Kerem'in gitme durumu var en az biri gider gibi.

Yani gitme durumu olan çok oyuncu var.

Yusuf Demir de geri gelecek ama alan bulunursa yine kiralanır. Sakatlandığı için oynamadı pek.

Gidenler daha fazla olacağı için çok problem olmaz. Ama önemli olan ne kadar katkı alınacağı. Zaniolo bana pek güven vermiyor. Ziyech ile birlikte bile sol kanadı 1 sezon taşıyabilirler mi emin değilim.

Şuan Zaniolo da Yunus da gelmek istemiyor bildiğim kadarıyla. Yani Avrupa'da başka takım bulmayı düşünüyorlar.

Bakalım, Fenerbahçe ve Beşiktaş sağlam para harcayacak gibi. Trabzon şimdiden bir çok oyuncu ile anlaştı deniyor.

GS'nin işi zor. Hem gidecekler kalacaklar problem hem de 3. sezon bariyeri var. Bakalım Okan buruk 25 senelik bariyeri aşıp üst üste 3. Şampiyonluğu getirecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık