Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihin en güçlü fener kadrolarından biri kurulup, 10 yıl ardından şampiyonluğa kilitlendikten sonra 4 kupadan elenip, sonraki seneye daha şimdiden heyecanlanan adamların mentalini yenemeyiz @RedAcT
İş yerinden bir arkadaşla muhabbet ediyorduk Konya maçından sonra, şey gibi düşün dedi, 20 senedir bizi Kadıköy'de yenememiştiniz, onun gibi, insan alışıyor dedi. Öyle bakınca anlıyor biraz insan, hatırlıyorum da Kadıköy deplasmanı olan hafta çok stresli geçiyordu benim açımdan, o maç bu maç diye diye gidip duruyorduk :D Bir yerde kırılacak ama umarım biraz daha uzar tabi, öyle kolay kaçış yok :D

İş yerinden bir arkadaşla muhabbet ediyorduk Konya maçından sonra, şey gibi düşün dedi, 20 senedir bizi Kadıköy'de yenememiştiniz, onun gibi, insan alışıyor dedi. Öyle bakınca anlıyor biraz insan, hatırlıyorum da Kadıköy deplasmanı olan hafta çok stresli geçiyordu benim açımdan, o maç bu maç diye diye gidip duruyorduk :D Bir yerde kırılacak ama umarım biraz daha uzar tabi, öyle kolay kaçış yok :D
Bu rakamlar bizler için büyük camialar için küçük rakamlar. Kısa sürede fark kapanır hatta tersine döner bile. Mevzu sistem oturtabilmek, oturmuyorsa da fantezi transferlerle, kaosla, gazla aşka gelmek

Tarihin en güçlü fener kadrolarından biri kurulup, 10 yıl ardından şampiyonluğa kilitlendikten sonra 4 kupadan elenip, sonraki seneye daha şimdiden heyecanlanan adamların mentalini yenemeyiz @RedAcT
Hiç bir şekilde mutsuz olmuyorlar bu başka bir seviye her şekilde mutlu ve umutlu oluyorlar.Konferansa gidiyorlar burayı alacağız diyorlar,oradan eleniyorlar lig bizde diyorlar,lig gidiyor biz daha iyiydik sistem Galatasaray ı şampiyon yaptı diyorlar,Dzeko İcardiyi ezer diyorlardı şimdi Dzeko ilk 11 den düştü gol orucunda, İcardi Bats ın ayakkabılarını taşır diyorlar.Son haftalara kadar İsmail Kartal tarihin en iyi teknik direktörüydü Mourinho ismi çıkınca ancak o zaman çöpe attılar hatta çoğu sosyal medya fenomeni hala İsmail Kartal çok iyi hocaydı 96 puanla şampiyon yapmadılar diyor.Hiç bir futbolcuları kötü değil hiçbir başkanları kötü değil hiçbir hocaları kötü değil 10 yıldır her futbolcu hoca ve başkanları çok iyi hep mutlular.Sosyal medyada hocalarına,futbolcularına,başkanlarına laf söyleyen herhangibir fenerli hemen taşlanarak afaroz ediliyor.
Diğer tarafa bakıyorsun Sivas a 6 gol attığımız maçta son dakikalarda Kerem 7.golü kaçırınca millet ana avrat küfrediyordu :D İcardi'nin son haftalarda ki formu artmadan önce lakabı obezcardiydi ,Kerem adına anti sosyal medya hesapları var en çok eleştirilen 2 adam takımın 2 senedir en çok skor yapan oyuncuları :D Dursun 2 sene şampiyon yapan başkan taraftar ciddi anlamda eleştiriyor.Daha birkaç sene önce Gedson u Beşiktaş a kaptırdı diye Burak Elmas çarmıha gerdirildi en fazla birkaç ay dayanabildi sonra taşlayarak florya dan kovaladılar.
Taban tabana zıt 2 camia her anlamda çok farklı mentala sahip 2 ayrı taraftar grubu.Mesela Aziz seçilsin Mourinho gelsin gelecek sene Galatasaray 5.yıldızı taksın iddia ediyorum Mourinho getirdik gene şampiyon olamadık bu ligin sportif gerçekliği yok deyip gene mutsuz olmazlar.Galatasarayın oynadığı futbol,kadro kalitesi,teknik direktörünün iyi olması falan hiç önemli değil.Yani ne olursa olsun kesinlikle mutsuz edemezsin acayip farklı bir mental.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık