Başladık yine
O statta kupa kazanma alışkanlığımız var ona binaen söylüyorlar. Kulüplere stadyum önerisi sorulduğunda bizimkiler olimpiyatı teklif etti sizinkiler Ankara'yı. Mevzuya göre içerik üretiyorlar.
@Skywalker farklı bir kafası var Twitter’daki Trabzonsporluların
İş yerinden bir arkadaşla muhabbet ediyorduk Konya maçından sonra, şey gibi düşün dedi, 20 senedir bizi Kadıköy'de yenememiştiniz, onun gibi, insan alışıyor dedi. Öyle bakınca anlıyor biraz insan, hatırlıyorum da Kadıköy deplasmanı olan hafta çok stresli geçiyordu benim açımdan, o maç bu maç diye diye gidip duruyordukTarihin en güçlü fener kadrolarından biri kurulup, 10 yıl ardından şampiyonluğa kilitlendikten sonra 4 kupadan elenip, sonraki seneye daha şimdiden heyecanlanan adamların mentalini yenemeyiz @RedAcT
Bu rakamlar bizler için büyük camialar için küçük rakamlar. Kısa sürede fark kapanır hatta tersine döner bile. Mevzu sistem oturtabilmek, oturmuyorsa da fantezi transferlerle, kaosla, gazla aşka gelmekİş yerinden bir arkadaşla muhabbet ediyorduk Konya maçından sonra, şey gibi düşün dedi, 20 senedir bizi Kadıköy'de yenememiştiniz, onun gibi, insan alışıyor dedi. Öyle bakınca anlıyor biraz insan, hatırlıyorum da Kadıköy deplasmanı olan hafta çok stresli geçiyordu benim açımdan, o maç bu maç diye diye gidip duruyordukBir yerde kırılacak ama umarım biraz daha uzar tabi, öyle kolay kaçış yok
![]()
Hiç bir şekilde mutsuz olmuyorlar bu başka bir seviye her şekilde mutlu ve umutlu oluyorlar.Konferansa gidiyorlar burayı alacağız diyorlar,oradan eleniyorlar lig bizde diyorlar,lig gidiyor biz daha iyiydik sistem Galatasaray ı şampiyon yaptı diyorlar,Dzeko İcardiyi ezer diyorlardı şimdi Dzeko ilk 11 den düştü gol orucunda, İcardi Bats ın ayakkabılarını taşır diyorlar.Son haftalara kadar İsmail Kartal tarihin en iyi teknik direktörüydü Mourinho ismi çıkınca ancak o zaman çöpe attılar hatta çoğu sosyal medya fenomeni hala İsmail Kartal çok iyi hocaydı 96 puanla şampiyon yapmadılar diyor.Hiç bir futbolcuları kötü değil hiçbir başkanları kötü değil hiçbir hocaları kötü değil 10 yıldır her futbolcu hoca ve başkanları çok iyi hep mutlular.Sosyal medyada hocalarına,futbolcularına,başkanlarına laf söyleyen herhangibir fenerli hemen taşlanarak afaroz ediliyor.Tarihin en güçlü fener kadrolarından biri kurulup, 10 yıl ardından şampiyonluğa kilitlendikten sonra 4 kupadan elenip, sonraki seneye daha şimdiden heyecanlanan adamların mentalini yenemeyiz @RedAcT
Olimpiyatta top oynanmaz. 2 sene tecrübe ettik, leş gibi stadyum.O statta kupa kazanma alışkanlığımız var ona binaen söylüyorlar. Kulüplere stadyum önerisi sorulduğunda bizimkiler olimpiyatı teklif etti sizinkiler Ankara'yı. Mevzuya göre içerik üretiyorlar.