Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventusu ligden düşürdüler adamlar 8 yıl mı ne üst üste şampiyon oldu. Aradan 13 yıl geçmiş 3 temmuz diyorsunuz. Hadi o 2 sezon sizi etkiledi ve gs şampiyon oldu diyelim, ki 12-13 gs yi geçemezdiniz neyse sonra ki yıl siz şampiyon oldunuz. Bak ne güzel olmuşsunuz sonrasında tekrar mı 3 temmuz süreci yaşandı? Ya tamamen kötü yönetim var. Alex krizi, advocot, iso, vitor çapsızları, aykutta gereksiz ısrar, nanili rvp sezonundaki başarısızlıkla ekonomik olarak düşmenizin 3 temmuzla alakası ne? Gelecek 10 yılda gs en az 4 şampiyonluk daha gördüğünde 3 temmuza kitli olmanız bizim işimize gelmeye devam eder.
Juve'den örnek verme bence. Italya ligi heryıl şike iddialariyla çalkalanan bir lig. Daha geçen sene 10 puanlari silindi. Milan, Juve, Inter bu üç kulübün arka kapilarda neler cevirdigini bilmiyoruz.

Ozellikle Milan'in Berlusconi donemi incelense altindan neler çıkar.

Yağlı Surat diye yaka paça gönderdiniz adamı 4 sene sonra geri getirdiniz ama...

Aziz Yıldırım o kadar bile değil. En azından 6 kere lig kazanmış. Fenerbahçeyi spor kulübü yapmış adam. Fenerbahçe'nin Futboldaki lig şampiyonluklarının neredeyse 3te1'i, Erkek basketboldaki lig şampiyonluklarının %90'ı. (On tane kazanmışlar 9u Aziz Yıldırım döneminde.) Kadınlar Baskette 18 şampiyonluğun 11'i, devamı da oturttuğu temellerden yükselmiş. Kadın voleybolda 7 şampiyonluğun 3'ü ve devamında gelenler de oturttuğu takım üzerinden gelenler.

Ben Aziz Yıldırım'ı mevcut başkanlarla hele de Çebi ile bir tutmanın çok yanlış olacağını düşünüyorum. Çebi denen herif 11 yıldır aralıksız süren Hentbol Süper ligi kazanma istatistiğimizi bile bozdu.
Yağlı surat taraftar tarafından affedilmişti Belhanda,Feghouli, Fernando ve Gomis sonrası birde FT'yi getirmişti. O genel kurula yamuk yaptığı için patladı.

Burak Elmas o profil tek başkan olabilir bizde.

mourinho'nun kariyeri düşüşte ama zaten kariyeri düşüşte olmasa türkiye'ye niye gelsin? kaliteli bir kadro verilirse eline kopartır ligi. hee.. maliyeti yüksek mi? yüksek ama cebimden ödemeyeceğim ya parasını, bana ne?

çok sövdüm zamanında kendisine ama dünyanın en kariyerli teknik direktörlerinden biri olan mourinho'yu türkiye'ye getirirse eğer aziz yıldırım'a teşekkürü borç bilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık