Hayır tutarsız değil hemen cevap vereyim.Yazdığın şey kendi içinde tutarsız değil mi yahu?
Şampiyon olmak için hükümete yakın olman lazım diyorsun, Aziz Yıldırım hükümete çok yakın diyorsun. Madem öyle niye bu adam 21 sezonda 6 kere şampiyon olabildi ve son 5 yılında şampiyon olamadı?
Fenerbahçe yönetimi de umarım senin gibi düşünüyordur da, seneye 5. yıldızı takar Galatasaray.
alakası yok kendisi zaten önceden dedi ali koç çekilirse aday olacağım diye, arkadaşlık & saygı ne dersen deSadettin Saran korktuğu için adaylıktan çekilmiş. Ali Koç kahvaltı niyetine yer onu.
alakası yok kendisi zaten önceden dedi ali koç çekilirse aday olacağım diye, arkadaşlık & saygı ne dersen de
Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz.
O arazide yeşil saha kadar bir şey sizin trübünler vesaire hep gecekondu. Devlet istediği an kapının önüne koyar FB'yi trübünleri yıkıp. Kimsenin FB'ye düşman olduğu yok enteresan inanışlar bunlar. Bir gün şu hayali düşman yaratma işini azaltırsa sizin yöneticiler o zaman şampiyon olursunuz belki yoksa direkt cumhurbaşkanının akrabası şuan yönetiminizde olsanız olurdunuz hükumet ile yakınlıkla olacak olsa.Aziz Yıldırım olursa Fenerbahçede durumlar çok değişir.
Recep Tayyip Erdoğan dereağzını stadı ve ordaki marinayı istiyor koç holding de giriyor ihaleye alıyor iptal ediyorlar.
ver devlete ben orayı araplara ranta açayım sana da pendikte stad yapayım demişti azize de ali koçada.Aziz Yıldırım kabul ettiğinde başkanlığı kaybetti.
Aziz Yıldırım'ın hükümetle arası çok iyi.Uçak işine de girdi.Özellikle Afrika'da ki ülkere uçak satıyor.Tabi bundan önce hükümet fonluyor Aziz Yıldırımı.
Dediğim gibi Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa Hükümetle arası iyi bir başkana sahip olması şart.
5 kere okudum hiç bir şey anlamadım.O arazide yeşil saha kadar bir şey sizin trübünler vesaire hep gecekondu. Devlet istediği an kapının önüne koyar FB'yi trübünleri yıkıp. Kimsenin FB'ye düşman olduğu yok enteresan inanışlar bunlar. Bir gün şu hayali düşman yaratma işini azaltırsa sizin yöneticiler o zaman şampiyon olursunuz belki yoksa direkt cumhurbaşkanının akrabası şuan yönetiminizde olsanız olurdunuz hükumet ile yakınlıkla olacak olsa.
Bende anlamadım biraz enteresan yazmışım.5 kere okudum hiç bir şey anlamadım.
Anladım.Aslında demeye çalıştığım şey şu.Hem saha içi hem saha dışı gücü üst seviyede olan bir rakiple(Gs) mücadele etmek için hükümetle aran iyi olmak zorundaki kritik anlarda sonuçlar aleyhine çıkmasın,seninde saha dışı gücün yüksek olmalı.Bende anlamadım biraz enteresan yazmışım.
Şükrü Saraçoğlu'nun arazisinin tamamı sizin değil tribünler gecekondu olarak bakabilirsin sizin olmayan araziye yapmışsınız stadı. Yani devlet pazarlık yapmaz çıkarmak istese tehdit eder çıkarır elinde yeterince kozu var.
Şampiyon olamamanızı da hükumete yakın olmamanıza yormuşsun onun öyle olmadığını anlatmaya çalışmışım. xd