Ligte şampiyonluk bir kıstas olmamalı zaten, özellikle Türk hocalar açısından kalite belirtici değil. Hamza Hamzaoğlu'nun, Ertuğrul Sağlam'ın falan şampiyon olduğu bir lig burası. İsmail Kartal bile rekor puan aldı, kafası birazcık daha basıyor olsa, veya teknik ekibi Okan kadar iyi olsa belki o önde olacaktı. Ali Koç'un da saçmalamaları var tabi burada. Realiteye baktığımızda ise Avrupa'da kötü performanslar var. Bayern maçı demesin kimse, Sparta'ya elendin. Fener desek Olimpiakos'a, Beşiktaş zaten gruptan bile çıkamadı. Bu sezon Gs ve Fb'nin bu kadar baskın olmasının diğer bir nedeni de kalitenin iyice düşmesi. Ekstra bir durum var.
Okan'ın kalitesi anca yabancı bir takıma giderse belli olur. Teklifler varmış sanırım İtalya'dan... Orada izlemek isterim onu. Kendisinde potansiyel var.
Uzun zamandır 3 sene üst üst şampiyon olan yok. 2 var FT, Şenol falan.Okandan ve mevcut Gs’den şampiyonluk alacak türk teknik direktör olduğunu sanmıyorum
Okan Avrupa'ya gitmek istiyor ama bir yandan da fırsat varken ligde alabildiğim kadar alayım. Hatta FT gibi 4 defa üst üste şampiyon olayım hayalini kurduğu da söyleniyor.
Doğru mudur bilmem ama en azından 5. yıldızı taktıran hoca olmak isteyecektir.
FT emekli olana kadar Okan kalsın. Sonra Avrupa'ya gitsin istiyorum ben de. Bu sene gitse hemen getirirler Fatih hocayı.
Arda Turan süperligde en azından tutunabilen bir oyun oynatırsa Okan Avrupa'ya gider. Arda gelir. FT antipatiğinden de kurtulmuş oluruz