Direkle büyük şans bir mi? Rekor sayıda penaltınız var zaten bana istatistik atıyon lütfenKaçan büyük şans: fenerin 82 gsnin 69, direk: gsnin 26 fenerin 12, penaltı: fenerin 11/16 gs 10/13. Az istatistiklere bakmanızı rica edeceğim![]()

Direkle büyük şans bir mi? Rekor sayıda penaltınız var zaten bana istatistik atıyon lütfenKaçan büyük şans: fenerin 82 gsnin 69, direk: gsnin 26 fenerin 12, penaltı: fenerin 11/16 gs 10/13. Az istatistiklere bakmanızı rica edeceğim![]()
3 fazlası rekor heDirekle büyük şans bir mi? Rekor sayıda penaltınız var zaten bana istatistik atıyon lütfen![]()
4 -0 yenmişiz hala dönen muhabbetler
O penaltıların hatrı sayılır kısmı ya geride ya berabere iken geldi ve evet rekor penaltı sayısına koşuyorsunuz. İstatisklere bakmanı öneririm3 fazlası rekor he![]()
Bu hesap şaibeli ya, arada ben de takip ediyorum maç sırasında, aynı pozisyonlar için fotoğrafa bakıp yorumlamak doğru değil diye bir sürü de twiti var, hem pozisyon VAR'da incelendi yabancı hakem tarafından, ben de açıkçası el görmedim ama yanılıyor olabilirim.
Sayfanın admini Ali Koç’un oğlu Kerim Koç.
Biraz kaynak makat cevabı gibi olmuşSayfanın admini Ali Koç’un oğlu Kerim Koç.
4-0 yendiniz diye üstü kapatılmalı mı? Dün gümrüğün golü öncesi de faul var mesela. Bunlar da konuşulmalı.4 -0 yenmişiz hala dönen muhabbetler![]()
Sizinkilerin de çoğu beleş penaltıO penaltıların hatrı sayılır kısmı ya geride ya berabere iken geldi ve evet rekor penaltı sayısına koşuyorsunuz. İstatisklere bakmanı öneririm![]()