Onana’ya attığının aynısını atmış neredeyse.Bu adam niye premier ligde yada arap liginde değil de Gs’de şaşırıyorum zaten.İyi para alıyor olmalı yoksa isteksizlikten olamaz.Ziyech baba beklenmedik anda yine yazdı.![]()
Onana’ya attığının aynısını atmış neredeyse.Bu adam niye premier ligde yada arap liginde değil de Gs’de şaşırıyorum zaten.İyi para alıyor olmalı yoksa isteksizlikten olamaz.Ziyech baba beklenmedik anda yine yazdı.![]()
Sevinmiyor da değişik bir kafası var. Zaten sağlıklı hali pL de oynuyordu. Yeteneğiyle oynuyor.Onana’ya attığının aynısını atmış neredeyse.Bu adam niye premier ligde yada arap liginde değil de Gs’de şaşırıyorum zaten.İyi para alıyor olmalı yoksa isteksizlikten olamaz.
Napoliyi bırakması da ben bu fizikle oynayamam diyeydi ama o gitti takımı şampiyon oldu geldi bizi şampiyon yaptı. Sözleşme uzatmazsak kesinlikle alırlar. 1 sene daha her türlü oynar.Gsyi kaç maçtır bir kaç yıldız oyuncusu taşıyor. Özellikle mertens. Geçen sene biraz pasifdi ama bu sene çok etkili özellikle ligin ikinci yarısında. Neredeyse tek başına hücum anlamında gsyi sırtlıyor.
Chelsea'den gelme zaten yetenekli topçu ama istikrarlı değil. Bu aralar formunda.Onana’ya attığının aynısını atmış neredeyse.Bu adam niye premier ligde yada arap liginde değil de Gs’de şaşırıyorum zaten.İyi para alıyor olmalı yoksa isteksizlikten olamaz.
AHAHAHAHAHHoca Kerem D. Emirbay'ı çıkar gözünü sevem.