Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Zaha'dan oyun bekliyoruz adam instadan forma çekilişi yapıyor 3 gün boyunca sosyal medyada nasıl örselenecek acaba merak ediyorum. xd

o kadar saçma ki 2 büyük önder takımımızın oraya gitmesi.5-3M için yanlışım yoksa da. 100.yıl dediler yıl bitti önemi kalmadı, bari ab den bir stat bulunda gurbetçiler izlesin. Olay para da değil ha olsa bilet fiyatını yükselt yine full çeker. bedevileri resmen eğlendirmek için şebeklik yapıyoruz ve 2 başkanda basiretsiz bu konuda...

Eve geldim, sosyal medyaya bakayım dedim.

VAR hakemi Emre Malok'un Saraçoğlu Stadında eşiyle birlikte maç izlediği 50 tane fotoğraf gördüm. Yemin ediyorum bunu beklememiştim, klasik taraftar yangını sanmıştım.

Eve geldim, sosyal medyaya bakayım dedim.

VAR hakemi Emre Malok'un Saraçoğlu Stadında eşiyle birlikte maç izlediği 50 tane fotoğraf gördüm. Yemin ediyorum bunu beklememiştim, klasik taraftar yangını sanmıştım.
Bu sene Hatay maçında 2 penaltımızı yedi genelde zor görevlerde kullanıyorlar.

Bu sene Hatay maçında 2 penaltımızı yedi genelde zor görevlerde kullanıyorlar.

Sıkıntı yok, doğrar katleder diye demedim zaten. En azından herkesin kabul edebileceği bir hakem olsaydı taraflar gerilmeden güzel olurdu.

Burada böyle diyoruz, gider maçta Fener aleyhine 2-3 hata yapar maç Galatasaray'a döner. Sonra biz konuştuğumuzla kalırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık