Bu arada Icardi'den iyi mıdır bilmem ama Gomis kesinlikle Diagne'den iyi.Bu arada prime gomis> icardi
Bu arada Icardi'den iyi mıdır bilmem ama Gomis kesinlikle Diagne'den iyi.Bu arada prime gomis> icardi
Bunun misillemesi kat kat daha ağır olurdu da umarım yapan çıkmazhahaha![]()
Okan 1 maç dinlendirmesi lazım, formsuzluk filan değil olay, sezon başı yakaladığını atıyordu. Şimdi futbolla alakası yok gibi.İşte sıkıntı da bu zaten hiç kimse GS üstü değildir. Eğer adam kendisini öyle hissetmeye başlarsa bu size negatif olarak etki eder. Şimdi önceki Icardi'leri de biliyoruz, Italya'da ben Inter'i tutarım o yüzden severdim Icardi'yi sonra birden bire sevilmeyen adam oldu. İstenmeyen adam oldu, ne oldu da oldu anlamadım. Ama burada neden öyle bir karaktere bürünmesin.
Batşu iki resmen, attığından 3 katı kaçırıyordu.Şarkısızlığın kurbanı oldu
Djiku'nun pozisyonunun karşıdan görüntüsü düşmüş nete. Temas yok dün sana dediğim gibi kolunu genişten savuruyor o kadar.@Millennium Wizard maçın yorumu yok mu?
Neyi yorumlayayım buradan ne zaman birşey yazıp etiketlesem II.Invictus ölüye yatıyor@Millennium Wizard maçın yorumu yok mu?
Benim çok umrumda değildi zaten ya öylesine üstüne gittim, mevzu @Glorfindel tetiklemekti.Djiku'nun pozisyonunun karşıdan görüntüsü düşmüş nete. Temas yok dün sana dediğim gibi kolunu genişten savuruyor o kadar.
Neyi yorumlayayım buradan ne zaman birşey yazıp etiketlesem II.Invictus ölüye yatıyorama bilmiyor ki ayı bile kanmıyor ölüye yatma olayına
Yorumum şu olacaktı cevap gelmeyeceği için yazmadım madem istiyorsun… 0-0’a yatıp lideriz diye övünmek… bu büyüklük halis mi @II. Invictus
![]()