Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın 1 sezonu var sonra arabistana gitti bizi bırakıp 500 bin euro zam yapmadılar diye. Bizimkiler BJK'lilerin Talisca ve Aboubakar aşkı gibi platonik takılmaz. :D

İcardi sezon başı 40 milyon euro maaşı reddedip imza attı bize bırak da sakat oynadığı için performansının düşmesine ses etmeyelim.
Valla sen etmiyorsundur da eden çok sayısı da artar. Performansın olmadığı yerde duygular bir yere kadar. Icardi oynayarak vücudunu yıpratıyor büyük ihtimalle.

Bizimki platoniklik değil tatlarının damağımızda kalması, şimdi Hagi aktif top oynayıp Arabistan'da takılsa sizde aynı tepkiyi verebilirdiniz. Bakınca şöyle şu an dışarıda çok iyi oynayıp sizden giden bir tek Zaniolo var ki buradaki çoğu GS'li arkadaş gitmesini pek istemedi hatta çoğu geri gelsin istiyor. Çünkü oyuncunun henüz tam dadını alamadınız. Belki çok iyi oynayıp gitse sizde aynı tepkiyi verebilirdiniz.
Karşılıksız sevgiden bahsetmeye çalıştım Aboubakar ve Talisca'nın umurunda değil BJK biri arada etkileşim kasıyor diğeri maaş alıp yatıyor genelde. İcardi'ye büyük sevgi duyulması normal taraftar nezdinde.

Bana göre de penaltıydı pozisyon ama şöyle bir durum var. O açıyla bu pozisyona FB-GS derbisinde penaltı çalınmaz. Belki GS-Karagümrük olsa penaltı çalınabilirdi ama derbiye böyle bir penaltı o açıyla çalınması mümkün değil. Yani dün GS beinsports yüzünden penaltı ve kırmızı kart kaçırdı. Hakemler de maçı berabere bitirerek en fazla 1 hafta konuşulacak bir performans ortaya koydular.

Bana göre de penaltıydı pozisyon ama şöyle bir durum var. O açıyla bu pozisyona FB-GS derbisinde penaltı çalınmaz. Belki GS-Karagümrük olsa penaltı çalınabilirdi ama derbiye böyle bir penaltı o açıyla çalınması mümkün değil. Yani dün GS beinsports yüzünden penaltı ve kırmızı kart kaçırdı. Hakemler de maçı berabere bitirerek en fazla 1 hafta konuşulacak bir performans ortaya koydular.
Yönetmen Arapmış. Ülkede yönetmen mi kalmadı.

Demirkol günah çıkardı Fred pozisyonu için. Ben ne yapayım Fred dönerek söylüyormuş bunu sonradan verdiler diye.

Bir açıdan da haklı tabi. İzlerken hiç ekrana bile gelmeyen görüntüler sonradan yayıncı kuruluşundan çıkıyor.

Dün yine İcardi'nin direğe çarptığı pozisyonun da görüntüsü yok doğru düzgün. Yayıncı kuruluş böyle olunca VAR'a da bir şey diyemiyorsun çünkü onlara hangi görüntünün verildiğini veya verilmediğini de bilmiyoruz.

Valla sen etmiyorsundur da eden çok sayısı da artar. Performansın olmadığı yerde duygular bir yere kadar. Icardi oynayarak vücudunu yıpratıyor büyük ihtimalle.
Olur elbet ama hiç bir zaman beklediğin düzeyde olmaz tek tük. Herkes oyuncunun sakat oynadığının farkında tepkiyi bir yerden sonra Okan yiyecek sonuç alamazsa, Okan'ın şu dönem bu konudan tepki görmemesinin tek sebebi bu kadar zor fikstür döneminden FB ile eşit çıkması. ŞL maçlarının BJK'ye Sergen sezonunda ne yaptığını görmüştük.

Yönetmen Arapmış. Ülkede yönetmen mi kalmadı.

Demirkol günah çıkardı Fred pozisyonu için. Ben ne yapayım Fred dönerek söylüyormuş bunu sonradan verdiler diye.

Bir açıdan da haklı tabi. İzlerken hiç ekrana bile gelmeyen görüntüler sonradan yayıncı kuruluşundan çıkıyor.

Dün yine İcardi'nin direğe çarptığı pozisyonun da görüntüsü yok doğru düzgün. Yayıncı kuruluş böyle olunca VAR'a da bir şey diyemiyorsun çünkü onlara hangi görüntünün verildiğini veya verilmediğini de bilmiyoruz.
Nerede Lig TV dönemi adamlar kavgayı yakın plan çekerdi bunlar küfür kısar, kritik pozisyonlarda adam akıllı açı göstermez, kavga göstermez. :D

Olur elbet ama hiç bir zaman beklediğin düzeyde olmaz tek tük. Herkes oyuncunun sakat oynadığının farkında tepkiyi bir yerden sonra Okan yiyecek sonuç alamazsa, Okan'ın şu dönem bu konudan tepki görmemesinin tek sebebi bu kadar zor fikstür döneminden FB ile eşit çıkması. ŞL maçlarının BJK'ye Sergen sezonunda ne yaptığını görmüştük.
Kaos çıkacak beklentim yok dostum ama Icardi ile aşırı özel bağımız var bizde mevzu olmaz vs raconu tutmaz bu performans devam ederse onu diyorum. Okan şu an da eleştiriliyor zaten onun tarafında pek bir değişiklik olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık