Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi ile iyi ilişkiyi koparmak istemiyor bence antrenman yapınca düzgün yapıyo, taktiğime uyuyo vs. diye arayı bozmak istemiyor bence. Ama bu tutum yanlış. Antrenman ritmini yakalayana kadar dinlenmen lazım diyecek. Yine oynasın ama sonradan girsin. Geçen sene bunu yaptığında adam sonradan girip fener maçını aldı.

Okana bu sorulsa ne diyeceğini biliyorum. Zaten kupa maçları geliyor dinlendireceğim falan diyecek. Ki ümraniye maçında bile oynarsa şaşırmam bu saatten sonra.

Zaten maksat dinlendirmekle birlikte ufaktan bir uyarı vermek. Zaha yedek bırakıldıktan sonra girdiğinde yine etkisiz olsa da defansa daha çok yardım etmeye çalışıyor mesela. Zaha'da bunu yaptı bence Okan. İcardi içinde yapmalı.
Okan'ı işte bu yüzden biraz da büyük hoca olarak göremiyorum. Küçük bütçeyle başarı sağlasa GS'de saygımı kazanır ama şu an için oyunculara etki eden bir hoca değil. Geçen seneki kadro kimyası bu senekinden iyiydi. Bu seneki kadro kalitesi geçen senekinden iyi. Başakşehir'de de kadro iyiydi ve üç büyükler kötüydü. Bilmiyorum FT olsa Icardi'yi yanına çağrır oğlum bak böyle böyle der, yedeğe alırdı. Icardi de sesini çıkarmaz kenara çekilirdi. Okan büyük hoca olmak istiyorsa oyunculara kendisinin patron olduğunu unutturmaması lazım.

Şarkısı vardı ya. :/
Niye vardı "O sen olsan bari" diye yoksa ırkçılık mı var:D
O sen olsan bari bu işin siftahıdır ama kendinizi kandırmanıza gerek yok. İcardi'nin performansı düzelecektir. xd
Onun da şarkısı vardı. Buraya yıldız futbolcu olarak gelmedi ve yakışıklı bulunmadı sanırım.

Belki de ırkçıyızdır : P
Maalesef ırkçılığa kurban gitmiş şarkısını unutmuşum. Üzücü

İcardi Kopenhag maçını koparsa krediyi 100'e vurdurmuştu yine. O fırsatı kaçırdı.

Şimdi süper kupa maçı fırsatı var. Kopenhag kadar önemli bir maç olmasa da derbidir sonuçta.
Bir +5 maçlık kredi yazdırır kendisine. Bakalım bu fırsatı nasıl değerlendirecek.

"Onu nasıl attın be ırz düşmanı" yazmayı özledik.

Okan'ı işte bu yüzden biraz da büyük hoca olarak göremiyorum. Küçük bütçeyle başarı sağlasa GS'de saygımı kazanır ama şu an için oyunculara etki eden bir hoca değil. Geçen seneki kadro kimyası bu senekinden iyiydi. Bu seneki kadro kalitesi geçen senekinden iyi. Başakşehir'de de kadro iyiydi ve üç büyükler kötüydü. Bilmiyorum FT olsa Icardi'yi yanına çağrır oğlum bak böyle böyle der, yedeğe alırdı. Icardi de sesini çıkarmaz kenara çekilirdi. Okan büyük hoca olmak istiyorsa oyunculara kendisinin patron olduğunu unutturmaması lazım.
Okan'ın büyüklüğünü vs. kenara bırakıyorum ama İcardi eğer kötü niyetli bir oyuncu olsaydı çoktan bu durumu suiistimal ederdi.

Maalesef ırkçılığa kurban gitmiş şarkısını unutmuşum. Üzücü
Adamın 1 sezonu var sonra arabistana gitti bizi bırakıp 500 bin euro zam yapmadılar diye. Bizimkiler BJK'lilerin Talisca ve Aboubakar aşkı gibi platonik takılmaz. :D

İcardi sezon başı 40 milyon euro maaşı reddedip imza attı bize bırak da sakat oynadığı için performansının düşmesine ses etmeyelim.

Okan'ın büyüklüğünü vs. kenara bırakıyorum ama İcardi eğer kötü niyetli bir oyuncu olsaydı çoktan bu durumu suiistimal ederdi.
İşte henüz böyle bir durum oluşmadı, diyeceğim de belki de arka planda oluştu. Okan hoca riske atmadı. Icardi şu an için sakin kendi halinde gözüküyor, takımla öyle çok iç içe değilmiş gibi. İşin perde arkası nasıl bunu GS'li arkadaşlar daha iyi bilir. Ben o kadar derin takip etmiyorum GS'yi.

İşte henüz böyle bir durum oluşmadı, diyeceğim de belki de arka planda oluştu. Okan hoca riske atmadı. Icardi şu an için sakin kendi halinde gözüküyor, takımla öyle çok iç içe değilmiş gibi. İşin perde arkası nasıl bunu GS'li arkadaşlar daha iyi bilir. Ben o kadar derin takip etmiyorum GS'yi.
Ben o kadar abartılı bir uyumsuzluk durumu olduğunu düşünmüyorum. İcardi'nin karakteriyle de alakalı biraz. Yıllardır dışlanmışlık var. Milli takıma en formda olduğu dönemde alınmadı, PSG'de İnter'de özel hayatı sebebiyle gündem oldu. İlk defa bir yere ait olduğunu hissettiğini görüyorum. Bilmiyorum, belki bizim Weg gibi rol yapıyor da olabilir. :D

Adamın 1 sezonu var sonra arabistana gitti bizi bırakıp 500 bin euro zam yapmadılar diye. Bizimkiler BJK'lilerin Talisca ve Aboubakar aşkı gibi platonik takılmaz. :D

İcardi sezon başı 40 milyon euro maaşı reddedip imza attı bize bırak da sakat oynadığı için performansının düşmesine ses etmeyelim.
Bizimki platoniklik değil tatlarının damağımızda kalması, şimdi Hagi aktif top oynayıp Arabistan'da takılsa sizde aynı tepkiyi verebilirdiniz. Bakınca şöyle şu an dışarıda çok iyi oynayıp sizden giden bir tek Zaniolo var ki buradaki çoğu GS'li arkadaş gitmesini pek istemedi hatta çoğu geri gelsin istiyor. Çünkü oyuncunun henüz tam dadını alamadınız. Belki çok iyi oynayıp gitse sizde aynı tepkiyi verebilirdiniz.

Ben o kadar abartılı bir uyumsuzluk durumu olduğunu düşünmüyorum. İcardi'nin karakteriyle de alakalı biraz. Yıllardır dışlanmışlık var. Milli takıma en formda olduğu dönemde alınmadı, PSG'de İnter'de özel hayatı sebebiyle gündem oldu. İlk defa bir yere ait olduğunu hissettiğini görüyorum. Bilmiyorum, belki bizim Weg gibi rol yapıyor da olabilir. :D
Wanda onu götürmek istemediği sürece ve performansı çok düşük devam edip taraftar da gitmesini istemediği sürece kalmak ister bence.

Şuan eşi ve çocuklarından sonra GS geliyordur muhtemelen. Bu kadar çok sevilince ve onun da ihtiyacı olunca büyük bağ kurdu doğal olarak.

Ama KeremA dışında oyuncularla ilişkisi çok içli dışlı olmayabilir. Her boş vakini ailesi ve çocuklarıyla geçiriyor gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık