Gurme futbol takip edenler çevremde gs saplar geçer dedi.Babam da Fener kaybeder dedi, çok kırmızı kartlı oyuncu varmış diyor. Totem yapıyor sanırım.
Gurme futbol takip edenler çevremde gs saplar geçer dedi.Babam da Fener kaybeder dedi, çok kırmızı kartlı oyuncu varmış diyor. Totem yapıyor sanırım.
Gurme futbol takip edenler çevremde gs saplar geçer dedi.
Oluyor bu tarz şeyler, esktrem durum olmadığı sürece bir problem yok bence.Onlar yaptı diye biz yaparsak da yanlış. Ya da bizimkiler yaptı diye yapıyorlar, bilmiyorum. Hoş değil. Hadi sayıp sövüyoruz da, sağır etmek için ekstra çaba sarf etmeye gerek yok. Düşman değiliz sonuçta.
Totem yapacağın mesajlara @justahuman eklemeyi unutma, sonra ters teperGurme futbol takip edenler çevremde gs saplar geçer dedi.
Oluyor bu tarz şeyler, esktrem durum olmadığı sürece bir problem yok bence.
Erkek adam quizi boş verir.(7 senede bitti okulAllahsız hoca quizi 9 a koymuştu online. Sonra hocaya mail atmışlar maç var diye. Hoca da duyuru yaptı fenerli arkadaşların itirazından dolayı 7.30 a çektim diye. Maç izlerken yanda quiz e bakıcam
Dc den bakıcam zaten dersi geçtim finale girmem yetiyor da hocaya da kıl oldum .d kesin beşiktaşlıErkek adam quizi boş verir.(7 senede bitti okul)