Brahim rezalet oynadı bir de. Barça maçından sonra da oynatmazsa Arda kendine yeni takım aramalı.
ulan bir de bu çocuğu ikna etmek için görüştüklerinde, kulübümüzün geleceğinde önemli bir yerde görüyoruz seni ve 2. bir odegaard vakası yaşanmayacak, bize güven tarzında laflar etmişti real yöneticileri ki arda da beni kiralık yollayacaksanız gelmem dediğinde rotasyonda olmasa da hamle oyuncusu olarak şans bulacaksın demişlerdi.
tamam sakatlandı eyvallah. fiziksel olarak eksikleri de olabilir ona da eyvallah ama la liga'yı biliyoruz hepimiz. çok faul oluyor ama fiziksel yoğunluğu yüksek tempolu bir lig değil la liga. şans bulamamasının tek sebebi ancelotti şerefsizi. brahim'in rezalet oynadığı, doğru düzgün bir şey oynamadıkları mallorca maçında bile oynatmayacaklarsa kime karşı oynatacaklar bu çocuğu?
tamamen taraflı bakıyorum olaya ve işin detaylarını bilmeden konuşuyorum evet ama bence real yönetimi verdiği sözleri tutmadı. arda, kiralık olarak değil de temelli ayrılsa o kadar mutlu olurum ki anlatamam.