Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda'yı oynatman için diğer tüm hücum oyuncularının çapraz bağlarını kopartması mı gerekiyor? geçtim ilk 11'i, 30 dakika bile oynatmıyor çocuğu.

umarım city rövanş maçında 9 tane sallar da real'e, rezil kepaze olursun ancelotti şerefsizi.

arda'yı oynatman için diğer tüm hücum oyuncularının çapraz bağlarını kopartması mı gerekiyor? geçtim ilk 11'i, 30 dakika bile oynatmıyor çocuğu.

umarım city rövanş maçında 9 tane sallar da real'e, rezil kepaze olursun ancelotti şerefsizi.
Brahim rezalet oynadı bir de. Barça maçından sonra da oynatmazsa Arda kendine yeni takım aramalı.

Brahim rezalet oynadı bir de. Barça maçından sonra da oynatmazsa Arda kendine yeni takım aramalı.
Büyük ihtimalle kiralanır Arda. Mbappe vs. gelecek zaten iyice hamlelerde geriye düşecek.
Elrick falanda Brezilya milli takımında oynadığı için daha ön planda olur vs.

Mevkisinde olmasalar bile hamle oyuncusu bile olamayacak özellikle Ancelotti de kalacağı için kiralık gitmesi en mantıklısı.

ulan bir de bu çocuğu ikna etmek için görüştüklerinde, kulübümüzün geleceğinde önemli bir yerde görüyoruz seni ve 2. bir odegaard vakası yaşanmayacak, bize güven tarzında laflar etmişti real yöneticileri ki arda da beni kiralık yollayacaksanız gelmem dediğinde rotasyonda olmasa da hamle oyuncusu olarak şans bulacaksın demişlerdi.

tamam sakatlandı eyvallah. fiziksel olarak eksikleri de olabilir ona da eyvallah ama la liga'yı biliyoruz hepimiz. çok faul oluyor ama fiziksel yoğunluğu yüksek tempolu bir lig değil la liga. şans bulamamasının tek sebebi ancelotti şerefsizi. brahim'in rezalet oynadığı, doğru düzgün bir şey oynamadıkları mallorca maçında bile oynatmayacaklarsa kime karşı oynatacaklar bu çocuğu?

tamamen taraflı bakıyorum olaya ve işin detaylarını bilmeden konuşuyorum evet ama bence real yönetimi verdiği sözleri tutmadı. arda, kiralık olarak değil de temelli ayrılsa o kadar mutlu olurum ki anlatamam.

Arda biraz daha fazla şans bulabilse o da rahatlık yer alırdı. Yunus Emre'nin Sivastan çıkıp bu noktaya gelmesi ayrıca güzel. Yolu açık olsun.

"Her yıl Avrupa'da 21 yaş altı en iyi genç oyuncusunun belirlendiği Golden Boy ödülü için 100 kişilik liste açıklandı. Listede Kenan Yıldız, Semih Kılıçsoy ve Yunus Emre Konak yer aldı.

Kenan Yıldız, 16., Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy 48. ve Brentford'dan Yunus Emre Konak 84. sırada yer aldı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık