Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yorumlarda millet anlam vermeye çalışıyor, anlayan bir kesimde "Türkiye ligi ciddi bir lig değil, Süper lig çöptür." diyor.

Milli takımın yıllardır süren başarısızlığı, Süper ligde her yıl yaşanan olaylar derken Türkiye Futbolu dünyada prestij kaybediyor artık ne kadar prestijimiz varsa onu da kaybediyoruz. ve böyle böyle ligimiz ve futbolumuz birileri için trol mezesi oluyor

Milli takımıyla lig takımıyla ulusal turnuvalarda ciddi bir başarı elde etsek bile artık dış dünyada kolay kolay kâle alınmayacağız gibi, kaldı ki böyle ciddiyetsiz leş görülen bir ligi kim ulusal turnuvada ister?

Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Lig şampiyonu olsak, gol rekoru puan rekoru kırsak, dışarıda adam gibi bir başarı elde edememek ve adam yerine konmadıktan sonra neye yarar.

bizlerde bu forumda bu konu başlığı altında can düşmanı gibi tartışıyor, kalpler kırılıyor ban yiyor ne için?

Sağ olsunlar futboldan soğumaya başladım. bir eğlencemiz vardı onu da oyuncak ettiler...

Teşekkürler ve iyi forumlar ey korsanfan ahalisi:sapkali:

Yazık olan tek şey yakaladığımız güzel jenerasyon. Gencolar hem kaliteli hem en büyük takımlarda oynuyor, bu takımlar onlara yatırım yapıyor gelecek bekliyor bel bağlıyor. Hazırlık maçı yeaaa diye geçiştirdiler de 2 ay kala hazırlanacak şey olmaz 6 tane tıklattılar işte. O tipler o koltukta oturduğu sürece yarı final olmaz belki ama çeyrek final de elden gider. En azından hoca da sistem kurar sonra ki dünya kupasına sağlam gideriz. Görünen o ki bunlar temmuz ayında ki seçimde gidecek o vakte kadar ne kadar yara açarlarsa kar bellerler. Bizde gruplarda ondan bundan 4 5 yer ''tecrübelendik'' der döneriz...

Aynen derhal yapılmalı, Dursun Özbek'in yaptığı açıklamayı kötüye yormak istemiyorum ama karşı taraftarlara ön yargı oluşturuyor. Bu yüzden derhal TFF değişmeli, hatta tüm kurumlar milli takımdan, en alt lige kadar. Önümüzde EURO 2024 var ve şu anki yönetim onu yiyecek gibi.
Dün Dursun özbek'i canlı izledim
Aynı şeyi dusunmediysem ne olayım
Gerçi herhangi bir Galatasaraylıya sorsak hersey adil der geçer
Adamların hakem hataları dışında canı yanmıyor ki, hakem hataları da futbol ortamından bence
Hiç bir kurul Galatasaray i üzmüyor ne hikmetse
Galatasaray düşmanı değilimdir
Besiktas dışında tüm takımlar bir benim gözümde
Ama bu sezon özellikle rahatsız oldum Buyukeksi ve Galatasaray tutumlarindan

Aynen derhal yapılmalı, Dursun Özbek'in yaptığı açıklamayı kötüye yormak istemiyorum ama karşı taraftarlara ön yargı oluşturuyor. Bu yüzden derhal TFF değişmeli, hatta tüm kurumlar milli takımdan, en alt lige kadar. Önümüzde EURO 2024 var ve şu anki yönetim onu yiyecek gibi.
TFF'nin tek istediği Avrupa Şampiyonası zaten. Sırf onun için ısrarla istifa etmedi, etmediler.

Umarım bir şekilde turnuva öncesi seçim olur da hayalleri suya düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık