@Crocus hiç sakinleştirmiyorsun adamı. Fenerli sayısı azalıyor sonra millet birbirine sarıyor sen fenerlisin diye.Sir Crocodile konudan alınmıştır.
Ben takım kursam boeyi alırım. Daha net bir bek ve defansif katkısı yüksek. Onun dışında ziyech özel bir topçu cidden. Bence formda tuttu. O yüzden ona eksi yazdirmazdim tehlike oluşturdu diyeBu maç özelinde kesinlikle öyle ama Ferdi de Ziyech'e bir iki tane tehlikeli top kaptırdı ama çok iyi top sürüyor, teknik ve fiziği ortalamanın üzerinde, inanılmaz bir topçu zaten de, sizden gittiği zaman daha da inanılmaz bir topçu olacak diye düşünüyorum.
Bende Dzeko ruhu yok usta symanski etkisi veriyorum en fazla. Beni dinlemiyolar o yüzden@Crocus hiç sakinleştirmiyorsun adamı. Fenerli sayısı azalıyor sonra millet birbirine sarıyor sen fenerlisin diye.
Bence Ferdi Ziyech'e top oynatmadı genel manada ama Boey de Ferdi ve Tadic'e oynatmadı. İstatistiğe yansımada izleyen görmüştür.Bu maç özelinde kesinlikle öyle ama Ferdi de Ziyech'e bir iki tane tehlikeli top kaptırdı ama çok iyi top sürüyor, teknik ve fiziği ortalamanın üzerinde, inanılmaz bir topçu zaten de, sizden gittiği zaman daha da inanılmaz bir topçu olacak diye düşünüyorum.
valla totem değil. az önce, socrates dergi youtube kanalında sinyor ne diyor isimli programı izlerken duydum chielli'nin bu açıklamasını ve paylaşayım dedim. italya liginde ilk 5'e rahat gireriz ama napoli ve inter bizden net olarak daha iyi takımlar kadro olarak.Cok totem yapıyorsun![]()
Ben demedim la. Hatta resim çekilmek zor bir şey değil dedim.Bende Dzeko ruhu yok usta symanski etkisi veriyorum en fazla. Beni dinlemiyolar o yüzden
Bu arada FRED yatacak demiştiniz adam maçı izlemeye gelmiş :/
Cok maçınızı izlemedim ama kötü takım değilsiniz, Declan Rice gibi bir oyuncu kaybetmenize rağmen güzel sıralama yaptınız, düşündüğün kadar veya burada negatif yaptığın kadar kötü takım değilsinizvalla totem değil. az önce, socrates dergi youtube kanalında sinyor ne diyor isimli programı izlerken duydum chielli'nin bu açıklamasını ve paylaşayım dedim. italya liginde ilk 5'e rahat gireriz ama napoli ve inter bizden net olarak daha iyi takımlar kadro olarak.
hem neyin totemini yapayım ki? pl'de en iyi ihtimalle 6. oluruz. bunun totemi mi yapılır? uefa kupası desen, neden totem yapayım ki? favorilerden biriyiz zaten.
Ben Boey de beğeniyorum zaten, en ideal bek hatta bence Boey ve Ferdi kırması olur ama, Ferdi komple olarak çok iyi bir paket ya, defans ve fizik Boey gibi değil tamam ama her şey var Ferdi de, nazar değmesin, milli takımda da çok iyi işler yapıyor, yapacak.Ben takım kursam boeyi alırım. Daha net bir bek ve defansif katkısı yüksek. Onun dışında ziyech özel bir topçu cidden. Bence formda tuttu. O yüzden ona eksi yazdirmazdim tehlike oluşturdu diye
Ferdiye gelecek olursam Total topçuluk olarak dediklerine hak veriyorum. İlla bekte oynamayabilir. Ortasaha merkezinde çok iş yapabilir. Kanat oynayabilir. Çok özel bir oyuncu cidden. Kariyer planlamasi çok önemli ama. Arda ve Merih veya diğer arda(turan) gibi saçma hamleler yapmazsa yolu açık.
En güçlü ortasaha realde, Arda reale gitti. Öteki arda msn varken barcaya gitti. En güçlü defans juvedeyken Merih juveye gitti.
Ferdinin şuan Milan ayarı bir takıma gitmesi gerekiyor. Hakan Çalhanoğlu en iyi kariyer planlamasina sahip Türk bu açıdan.
skor ve puan alıyoruz ama oyunumuz çok kötü. oyun felsefemiz oynamak değil, oynatmamak ve günümüzde değilsek fulham gelip 5 atabiliyor çünkü başka bir planımız yok. öndeysek de geri düşmüşsek de aynı topu oynuyoruz. ligin en kötü takımlarını bile ıkınarak yeniyoruz. geçen hafta oynadığımız wolves maçı dışında rahat kazandığımız maç yok.Cok maçınızı izlemedim ama kötü takım değilsiniz, Declan Rice gibi bir oyuncu kaybetmenize rağmen güzel sıralama yaptınız, düşündüğün kadar veya burada negatif yaptığın kadar kötü takım değilsiniz![]()