Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. yarısını izledim maçın. böyle bir tempo yok. leverkusen, istanbul'un surlarına saldıran osmanlı askeri misali saldırdı hoffenheim kalesine. hele bir 70-90 arası oynadılar, maç tamamen hoffenheim ceza sahasında oynandı. abartmıyorum o 20 dakikada 15'e yakın şut çektiler. üzerine geldi çoğu şut ama hoffenheim kalecisi kötü gününde olsaydı eğer 5-6 atardı leverkusen.

bu biraz zevk meselesi tabii ama şu şerhi de düşmek isterim. bana göre maçı, türkiye tarihinin en kötü spikerlerinden biri anlattığı için keyfimin içine limon sıkıldı.
Aynen öyle. Çok iyi anlatmışsın.
Leverkusen taraftarı olsam kafayı yerdim maçı izlerken. Bu maçta 10 tane de atabilirlerdi ama yine de vazgeçmediler çabalamaya devam ettiler ve son dakikalarda 2 golle çevirdiler. İbretlik maç. Hoff kalecisi hayatının maçını oynamış.

Wirtz çok iyi bu arada. 20 yaşında neler yapıyor öyle.

Aynen öyle. Çok iyi anlatmışsın.
Leverkusen taraftarı olsam kafayı yerdim maçı izlerken. Bu maçta 10 tane de atabilirlerdi ama yine de vazgeçmediler çabalamaya devam ettiler ve son dakikalarda 2 golle çevirdiler. İbretlik maç. Hoff kalecisi hayatının maçını oynamış.

Wirtz çok iyi bu arada. 20 yaşında neler yapıyor öyle.
wirtz acayip bir şey ve 2 sene önce çapraz bağ koparıp 1 seneye yakın sakat kalmamış olsa şu an kim bilir ne seviyede olurdu. bu sezon ona yakın leverkusen maçı izledim ve yeteneği, fiziği ve oyun zekası bir yana yaşına göre olgun da bir oyuncu. tabii bundesliga o kadar da yarışmacı bir lig değil ve yiğidin harman olduğu bir ligde/turnuvada top koşturmadı henüz ama görünen o ki jude ile beraber en az bir 8-10 seneye damga vuracak mevkiinde.

• Like
Tepkiler: Vvv
wirtz acayip bir şey ve 2 sene önce çapraz bağ koparıp 1 seneye yakın sakat kalmamış olsa şu an kim bilir ne seviyede olurdu. bu sezon ona yakın leverkusen maçı izledim ve yeteneği, fiziği ve oyun zekası bir yana yaşına göre olgun da bir oyuncu. tabii bundesliga o kadar da yarışmacı bir lig değil ve yiğidin harman olduğu bir ligde/turnuvada top koşturmadı henüz ama görünen o ki jude ile beraber en az bir 8-10 seneye damga vuracak mevkiinde.
Birde 3-4-2-1 bu taktik yeni meta bile olabilir. Xabi Alonso bu taktiğin ne kadar güçlü olduğunu çok daha iyi gösteriyor. Birçok takım yavaş yavaş bu taktiğe geçiyor. Tabi burada kanat oyuncular çok önemli.
Alejandro Grimaldo da çok iyi 9 gol 12 asist ile oynuyor. Bu oyuncu barçanın altyapısındayken wonderkid olarak gösteriliyordu. 10 yıl önce Fm de bunu sol bek olarak aldığım çok olmuştur. Şimdi bu oyuncunun böyle patlama yapması bende ayrı bir mutluluk yaratıyor. :D

seçim gündeminde arada kaynadı ama ancelotti isimli futbol düşmanı yine oynatmamış arda'yı. bunu da yazdık deftere. mecburen city saflarındayız şl eşleşmesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık