Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani arkasından mı diyor? Yandan geçerken sanırım herhalde hayatta başarılar diyor :D Bilmiyorum ne dediğini de, arkasından etmiyor yani, yandan geçerken lafını ediyor.
Tamam yüzüne karşı demiyor yandan ne diyorsa diyor. Dönsün o zaman direkt kart göstersin gidiyor sonra geri dönüp kart gösteriyor

Söyledi yazmadım yahu, arkasından etmemiş ne diyorsa, suratına söylemiş onu dedim.
Suratına söylediyse neden suratına çıkarıp kartı vermiyor? Sen pozisyondan bile bihabersin kusura bakma. Git bir daha bak, hakem arkasını dönüyor 3-4 adım atıp geri dönüp kartı veriyor. Yani burada en fazla ne dediğini duymuştur, ne duyduğu da şüpheli.

Öyle ki Umut Nayir sonra hakemin yanına geliyor adam eliyle kendi gözünü göstererek "Gördüm" diyor. Yani arkasında gözleri mi var bu adamın? Herşeyi geç bu hakem bozuntusu FIFA da dil konusunda sınıfta kalmış biri. Bu hakemlerin bu Federasyon ile güvenilir yanı yok.

Bu hakem 21 kırmızı göstermiş şuana kadar 7 tanesi Fenerbahçe'ye. Bu olayın hiçbir şekilde mantıklı açıklaması yok.

Şu pozisyon bile hakemin ne niyetle maça geldiğini kanıtlar.

Öyle ki bu hakem bozuntusu bizim gollerden sonra santra'yı bile göstermiyor belki birşey çıkar diye etrafa bakıyor. Bunlarla mı bu lig adaletli olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık