Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bmye üye olan 193 ve olmayan ama fiilen bağımsız devlet sayılan 11 devletle birlikte 204 var sayılıyordu resmi kaynaklarda. Tabi Dağlık Karabağ’ın tamamen Ermenistan kontrolüne geçmesiyle sayı azaldı.

Ekleme; futbol için önemli olan sayı daha fazla çünkü Fifa üyesi federasyon sayısı 211.
Yerini kimsenin bilmediği ufacık Pasifik adalarını da ülke sayarsak işimiz var.

Üye silindi 789

Ceza işin, kuralını bilmiyorum. Yorum yok. Olay komple komedi.

5 yaşındaki veletlerin İngilizce küfür bildiği ortamda yazılanlar, Fred İngilizce bilmiyor denilmesi vs. güzel güldük son bir haftada.

Yarın yenilirsek dengelenir artık. Bir biz, bir onlar güler ödeşiriz.
Zorbay Küçük am- is - are sınavını bile geçememiş öyle duydum. O derece ingilizce bilmiyormuş. 5 sene İngiltere'de top koşturan adam ise dünyanın en kolay öğrenilen dilinde am-is-are ötesine geçememiş. Vay be. :ehe:

İtin köpeğin sabah akşam hakemlere ve diğer oyunculara ana avrat kaynadığı ortamda küfürden üç maç yazmak komedi. Adamsanız her maç üç beş topçuya yazarsınız bu cezayı
Barış Alper hakemin içinden geçti aynı gün, lafta "Maç sonrası tespiti halinde küfürlere ceza var" deniyor ama göremedik. Forma rengine göre karar veren bir Federasyon ile karşı karşıya bu ülke.

Öyle ki Kasım ayında yapılan paylaşıma bile veledlerin algısıyla inanan kişilerle uğraşıyoruz...

Birde tatile falan gitti demişler, adamın ailesi de kendisi de İstanbul'da. Diyorum ya adamlar bazılarının olaylarını kapatmak için ne yapacağını şaşırdı kendilerini rezil ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık