İtin köpeğin sabah akşam hakemlere ve diğer oyunculara ana avrat kaynadığı ortamda küfürden üç maç yazmak komedi. Adamsanız her maç üç beş topçuya yazarsınız bu cezayı
Yerini kimsenin bilmediği ufacık Pasifik adalarını da ülke sayarsak işimiz var.Bmye üye olan 193 ve olmayan ama fiilen bağımsız devlet sayılan 11 devletle birlikte 204 var sayılıyordu resmi kaynaklarda. Tabi Dağlık Karabağ’ın tamamen Ermenistan kontrolüne geçmesiyle sayı azaldı.
Ekleme; futbol için önemli olan sayı daha fazla çünkü Fifa üyesi federasyon sayısı 211.
Arda Turan soyunma odasından 2 maç ceza yemişti Fatih Terim bilmem ne yapar adamı dedigi için.İtin köpeğin sabah akşam hakemlere ve diğer oyunculara ana avrat kaynadığı ortamda küfürden üç maç yazmak komedi. Adamsanız her maç üç beş topçuya yazarsınız bu cezayı
Sana zahmet konudan banlar mısın beni.Yerini kimsenin bilmediği ufacık Pasifik adalarını da ülke sayarsak işimiz var.
Toplasan 10 örnek çıkmaz. Her maç küfür kıyamet gırla amaArda Turan soyunma odasından 2 maç ceza yemişti Fatih Terim bilmem ne yapar adamı dedigi için.
Daha kötü 18 kasımdan beri planlamış adam o küfrü.Önce ki dönemde çekilmiş fotoğraf ofsaytımsı. Hala kötü haber diyor bir veledin peşine takılıp gidiyorsunuz komik duruma düşüyorsun şurada. :S
Hakem ve federasyon savunması sonrası yalan algı işinde master yapmaya başladınız...
Zorbay Küçük am- is - are sınavını bile geçememiş öyle duydum. O derece ingilizce bilmiyormuş. 5 sene İngiltere'de top koşturan adam ise dünyanın en kolay öğrenilen dilinde am-is-are ötesine geçememiş. Vay be.Ceza işin, kuralını bilmiyorum. Yorum yok. Olay komple komedi.
5 yaşındaki veletlerin İngilizce küfür bildiği ortamda yazılanlar, Fred İngilizce bilmiyor denilmesi vs. güzel güldük son bir haftada.
Yarın yenilirsek dengelenir artık. Bir biz, bir onlar güler ödeşiriz.
Toplasan 10 örnek çıkmaz. Her maç küfür kıyamet gırla ama
Barış Alper hakemin içinden geçti aynı gün, lafta "Maç sonrası tespiti halinde küfürlere ceza var" deniyor ama göremedik. Forma rengine göre karar veren bir Federasyon ile karşı karşıya bu ülke.İtin köpeğin sabah akşam hakemlere ve diğer oyunculara ana avrat kaynadığı ortamda küfürden üç maç yazmak komedi. Adamsanız her maç üç beş topçuya yazarsınız bu cezayı