Konuya ekstra iki fenerli gelince panik yapmışsın diye yorumladım. Smoker'ı sürekli bir ban atmaya teşvik etmeler falanİlgilenmediğini biliyorum ama sanırım yarın baya bir şikayet gelir gibi hissediyorum![]()
Konuya ekstra iki fenerli gelince panik yapmışsın diye yorumladım. Smoker'ı sürekli bir ban atmaya teşvik etmeler falanİlgilenmediğini biliyorum ama sanırım yarın baya bir şikayet gelir gibi hissediyorum![]()
Korkutuyor datte sağ kenarda en son Somker yazmış görününceKonuya ekstra iki fenerli gelince panik yapmışsın diye yorumladım. Smoker'ı sürekli bir ban atmaya teşvik etmeler falan
Cahil paylaşımlar yapmamak lazım konunun seviyesi iyice düşüyor 204 ülke olmadığı bilmeyen adam racon kesmesin dikkat çekiyoruz.Korkutuyor datte sağ kenarda en son Somker yazmış görününce![]()
Kulüp nasıl izin veriyor? Belki tüm takım izinlidir.Yine yanılmadık çok şükür. İyi tatiller Manu'nun dinamosu Fred, hak ettin. Milyonlarca insan senin küfür edip etmediğini tartışıyor, sen hayatın tadını çıkar.
Haha. @Montana @Whitebear D
![]()
Güzel rol kesmiş kırmızı yedikten sonra. Beni inandırmıştı cidden kırmızı yiyince girdiği triplerden.Yine yanılmadık çok şükür. İyi tatiller Manu'nun dinamosu Fred, hak ettin. Milyonlarca insan senin küfür edip etmediğini tartışıyor, sen hayatın tadını çıkar.
Haha. @Montana @Whitebear D
![]()
Bir ağacı süsleyip resim çekmek çok vakit almaz. Özellikle ailesi de İstanbul'daysa.Güzel rol kesmiş kırmızı yedikten sonra. Beni inandırmıştı cidden kırmızı yiyince girdiği triplerden.
Neyse Fred abim hanımın hamileyken noelde yalnız bırakma. Hanımcılık kazanacaktır.
Güzel rol kesmiş kırmızı yedikten sonra. Beni inandırmıştı cidden kırmızı yiyince girdiği triplerden.
Neyse Fred abim hanımın hamileyken noelde yalnız bırakma. Hanımcılık kazanacaktır.
Bmye üye olan 193 ve olmayan ama fiilen bağımsız devlet sayılan 11 devletle birlikte 204 var sayılıyordu resmi kaynaklarda. Tabi Dağlık Karabağ’ın tamamen Ermenistan kontrolüne geçmesiyle sayı azaldı.Dünyada 204 tane ülke yok.