Nellson'u bende beğendim son maç ama çok güven vermeyen bir vibe var. Bir anda satabilirim maçı gibi hissiyat veriyor.
Bence yine de oynatacaktır. Kaan - Torreria orta sahasını deneyecek diye düşünüyorum ben. Davinson'un sakat olduğunu düşünerek diyorum tabi.
Bene her türlü Kaan-Toreira olur. Sanchez sakatsa Nelsson oynar stoperde. Zaten son maç özelinde hak ediyor.
İsteksizliğini çok belli ettiği ve yönetime tepki verdiği için bir dönem oynatılmıyordu ama şuan sular bir nebze durulmuş gibi bu yüzden Sanzhez sakatsa dediğin gibi Nelsson oynayacaktır.
Diğer bir belirsizlik ise sol bek. Angelino %99 oynamaz. Leipzig'in son dakika ekstra ek protokol yapacağını sanmıyorum. Ancak devre arasında.
Barış mı oynasa Kazımcan mı hiç bilemiyorum. Kazımcan'ı Zaha'yı dengelemek için oynatabilir. Barış'ı ise Osa'i yi tamamen hapsetmek için.
Kağıt üzerinde en uygunu Barış, Yetersiz olsa bile her iki yönde de Angelino'dan daha iyi varlık gösterdi.
Her iki kanat için de geçerli. Beklerin performansı epey belirleyici olacak maçta.
Fred'in yokluğu ne kadar etki eder göreceğiz ama genel lig performanslarına göre ve ev sahibi avantajı ile ibre %5 fenerden yana.