9191293794837534895 puan önde olmamız gereken ligde eşit puanlarla maça çıkacağız![]()
9191293794837534895 puan önde olmamız gereken ligde eşit puanlarla maça çıkacağız![]()
Hak yemekten 129759439172398549812739 kilo oldunuz yeter da
Dümen yapmışlar, yenilirsek hedef olmayalım temennisi.@Montana mesaj ve atılan like.. ne diyeyim ki
Kaçak dövüşüyorlar diyorsunDümen yapmışlar, yenilirsek hedef olmayalım temennisi.
Kendi işimizi kendimiz görürüz. Maç sonu paylaşımımız hazır.Kaçak dövüşüyorlar diyorsun
Bizim kanat yoktu ki. Sakatlanacağını biliyordu yönetim. Bakma şimdi sosyal medyada yangın yaptıklarına oyuncular geldiğinde hepsi on numara oyuncular diyordu. 4.2 milyona Onana iyi iş diyen twitter fenomeni vardı.Sizin kanatlar iyiydi alayı sakatlanmasa ondan dolayı almamışlardır twitter tepkisinden korksa sizin eski yönetim Amartey-Onana-Baily almazdı.
Bizim kanat yoktu ki. Sakatlanacağını biliyordu yönetim. Bakma şimdi sosyal medyada yangın yaptıklarına oyuncular geldiğinde hepsi on numara oyuncular diyordu. 4.2 milyona Onana iyi iş diyen twitter fenomeni vardı.![]()
En objektif gsli @justahuman kendisi kadar objektif olamayan tüm gslilere diss atmış komple
Daha önce dediğim gibi adı Onana olan birinin iyi futbolcu olma ihtimali çok düşük.O öbür Onana için demiştir.