Mümkün olduğunda ediyoruz, edelim.Twitte sıkıntı yok da, içinde küfür içermeyen paylaşımlar olmasına özen gösterelim.
Mümkün olduğunda ediyoruz, edelim.Twitte sıkıntı yok da, içinde küfür içermeyen paylaşımlar olmasına özen gösterelim.
Mümkün olduğunda ediyoruz, edelim.
Doğru diyorsun yoksa melek, kendisi hiç kışkırtan şeyler yazmaz aslında yaSürekli adamı kışkırtacak şeyler yazılıyor, o mesajlara hiç bir şekilde dokunulmuyor adam da biraz sinirine hakim olamayınca hemen banlanıyor
Kendisinin yazmadığını söylemiş miyim? O yaptığında nasıl oluyor başkası yaptığında nasıl oluyor? Dikkat edersen konuda 1-2 kişi hariç fenerli kalmadı. Neyse kroşe pozisyona yorumun değişti mi hala hak yendi mi diyorsunDoğru diyorsun yoksa melek, kendisi hiç kışkırtan şeyler yazmaz aslında ya![]()
Sergen'i severim ama son 2 senedir futbol ile alakası olduğu şüpheli ve siz bundan kat kat daha iyi bir durumda iken ben yapamıyorum diyip ayrılan adam, şu anki ortamda kesinlikle doğru bir isim değil bence.Şu twit vasat, çıkarcı şerefsizlerin özeti. Ertuğrul Sağlam'ın, Hamza'nın falan şampiyon olduğu ligte şampiyon yaptı lan sadece, ne yapmış? Daha büyük başarılar da 0 çekmek yerine 1 puan toplamak olacak sanırım. Sergen hamlesi rezil bir hamle, haa Hasan Arat hala Çebi ve Adalı'dan daha iyi, ama Sergen hamlesi ciddi gözümde düşürür. Sergen gibi tembel, kardeşini teknik ekibe alacak kadar liyakatsiz birisi girmemeli profesyonel kulüplerin içerisine.
Feyyaz ve Aybaba'dan olmayacak belli, ama başlangıç için doğru isimler olduğunu düşünüyorum. Zengin diye inşaatçı, sütlaçcı adamlar olmamalı futbolun yöneticilik kısmında.
Yok penaltı diyorum, ben zaten Sir croc özelinde onun mesajlarına cevap vermiyorum çünkü bu sefer ikimiz de uçuyoruzKendisinin yazmadığını söylemiş miyim? O yaptığında nasıl oluyor başkası yaptığında nasıl oluyor? Dikkat edersen konuda 1-2 kişi hariç fenerli kalmadı. Neyse kroşe pozisyona yorumun değişti mi hala hak yendi mi diyorsun
Sonra hak yemek üzerine düşünsel ağlamaları okuyoruz