Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır çok ilginç yumrağu instagramda gördüm herkes iyioldu gsnin çocuğu. Sağlık ekibine baktırsın falan demiş ne karaktersiz cibiliyetsiz insanlar var toplumda. Mehmet Demirkola Ali Palabıyık gelmişti. Akıl alır gibi değil yemin ederim adamlarım yaşadıkları la oğlum bu eziyete değermi ya. Bu ama şerefsiz yöneticierin insaları gaza getirmesi ve ülkedeki çürümüşlüğün leşliğin heryerden akıyor olması midem bulandı resmen. Gerçekten bu ülkeden defolup gidip muassır medeniyetlerde yaşamak lazım buraya gelmesi bu saatten sonra imkansız görünüyor. Çünkü siyasi yönetimle alakalı bir durum değil bu insanlar çok kötüler. Ahlaksızlar başlarınada böylelerini layık görüyorlar a'dan z'ye tüm kurumlar midemi bulandırıyor artık.

Başkanların teknik direktörlerin yanında medya unsurlarının da yargılanması gerekiyor.

Konuşamayan baskı altındaki bir iş grubuna, söylemedikleri, konuşmadıkları, iddaa etmedikleri şey kalmadı.

Ben bu olayları taraftara mal etmem.
2 suçlusu vardır bence.
Birincisi neandertal Ankaragücü başkanı.
İkincisinde TFF başkanı.

Sebepleri şudur:

Öncelikle taraftar denilen kitle, her takım için en son sağ duyu beklenen sadece duygular ile harekete geçen bir oluşumdur.
Zeka emaresi beklememek gerekir. Taraftarın önüne karşı takımdan taraftar koy stadın içinde başına her şey gelebilir. Bunun önüne gecemezsin. Geçmek isterseniz egitim seviyesini ve yasaları güzelleştirmek gerekir. Bu istikrarlı bir 50 senelik iş.

Başkanın birisine yumruk atması hayvanliktir gözümde. Mesela teknik direktör atsa bu yumruğu yine böyle demem. Başkan direkman çünkü takımı temsil ediyor. Bir ikincisi de bu taraftarlara güç verir. Ceza almayacağız nasıl olsa meşrutiyeti verir.

TFF başkanı ise adaletsizlige uzun süredir bilerek sesini çıkarmıyor hatta teşvik ediyor. Adaletin olmadığı yerde halk kendi adaletini arar.

Son olarakta bu olayda feneri veya herhangi bir takımı ön plana süren kişilerin tutumunu ne ahlaken nede sağlık olarak doğru bir konuma koyamıyorum. Hakem hata yaptıysa tabikide onun üstüne gideceksin. Gerekirse hapse artıracaksin. Bir hakemin dayak yemesi hakemlerin set niyetini temizlemez kesinlikle.

Üslubu bozan kişi burada Ankaragücü başkanı o yüzden suçlu o.
TFF yönetimi ise kuralsizligi ilke edindi ikinci suçlu da o özetlemek gerekirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık