Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani bir duayen userımız şey demişti(@Mihawk ) ceza içinde adama dokunursan penaltıyı alırsın gibi bir şeydi:D Yani Samet'in yaptığı o kadar şiddetli değil ama hamle hatasının cezasını çekti. Kazmalıktan gelen bir faul var.

Cenk orada zekasıyla yedi Samet'i. Soluna çekse bile dengesi bozulmuştu, golü atamazdı. Top Samet'ten çıktıktan sonra Cenk'in ayağına temasta bulunduğu için net penaltı.

İleri hat durgun biraz. Hakem biraz fazla kart veriyor gibi geldi. GS maçına ön hazırlık eksik çıkalım diye sanırım.

Beşiktaş o kadar eksiğe rağmen benlentimden baya iyi

Overrated diyemem de, ciddi şu maç bu Beşiktaş'a karşı çok daha fazla pozisyona girmeleri lazım, böyle giderse ben yeneriz deplasmanda da diyorum.
Yencez zaten. Fener küçük takımları hızlı açabilen bir takım. Ligimizde dandik olduğundan fener iyi gözüküyor ama zayıflar. Geçen seneye benzer şeyler yaşancak

Bjk taraftarı olsam şu ilk yarı sonunda kahrolurdum. Böyle aciz böyle rezil bir takım görmeyeli çok uzun zaman oldu. Yazık günah binlerce taraftara. Şu takıma güle oynaya galip gelmemiz gerekirken gene aptalca hareketler sonucunda gol yedik. Çok da gol kaçtı. Yeter anasını satayım bu cünüplük iyice bunalttı.

Bu arada Szymanskiyi ittiler adam kendini bırakmadı. Lan burası Türkiye ya hemen 4-5 takla atman lazımdı. Gitti gül gibi penaltı

Yencez zaten. Fener küçük takımları hızlı açabilen bir takım. Ligimizde dandik olduğundan fener iyi gözüküyor ama zayıflar. Geçen seneye benzer şeyler yaşancak
Yok zayıfa kesinlikle katılmıyorum ama Okan Buruk hedef maçlara çok iyi hazırlanıyor ve Fener'in de sadece bir oyun planı var gibi duruyor, BJK bile şu durumda böyle skor alabiliyor ise, biz yeneriz diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık