Cenk maçtan önce redbull içmiş
Birde beşiktaş çok açık vererek oynuyor ona rağmen doğru dürüst pozisyona giremediler. 1 eksikleri dışında tam kadrolar sanırım. Overrated ya fener. Bu yıl da bizde.Fener bize karşı böyle oynarsa rahat yeneriz, kusura bakmayın Fenerli arkadaşlar.
Keşke ama bu fenere uğurlu geliyorum nedense. Puan kaybettikleri, ya da kötü oynadıkları maçları izlemedim.Şimdi sizde winner'lık aurası var, bu maç Beşiktaş'ı tuttunuğuz için bu bize pozitif yansıyabilir.
Overrated diyemem de, ciddi şu maç bu Beşiktaş'a karşı çok daha fazla pozisyona girmeleri lazım, böyle giderse ben yeneriz deplasmanda da diyorum.Birde beşiktaş çok açık vererek oynuyor ona rağmen doğru dürüst pozisyona giremediler. 1 eksikleri dışında tam kadrolar sanırım. Overrated ya fener. Bu yıl da bizde.
benim takımım para ve fb galibiyetine yüklü girdim. parama bakarım ve her takıma sallarım. umurumda bile olmaz.
hain olduğum doğrudur da fb'li değilim.Yok la adam Trabzon'lu buradaki son kişilerden biri Fener'li olması için dicem de yoksa hain mi![]()