Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzaktan vurup duruyorlar dedim ama çok güzel attı kimmich ceza sahasının dışından. bu golü atmak için benim bunu yazmamı mı bekledin şerefsiz.

6 tanesi 50TLlik
1 tanesi 150 TLlik 7 kupon yaptım. Hepsi aynı maça farklı şeyler için. Bakalım ne helal 450 liram haram kaç tl olacak.

150TL lik olan 7.5 üstü kart puanı. Bu maçı daha az kurtarmaz.

Üye silindi 789

lig bitmiş, her şeyi kazanmış gibi takılıyorlar sahada. top çevirip uzaktan kaleyi yokluyorlar ya da gelişine orta açıyorlar. basit top kayıpları, defansta adam kaçırma, pozisyon takibi yapmama... ne ararsan var.

bayern maçı öncesi manu'nun puan kaybetmesi şaşırtmaz beni.
Şu eşşek Manu'ya yenilmemeleri lazım ya. Manu çok iyi durumda değil. Belki kötü gidişatın devam etmemesi için asılırlar maça moral motivasyon olur.

Kimmich çok iyi gol attı bu arada. 2. yarı rüzgarı arkalarına alırlarsa çevirebilirler bu arada.

Şu eşşek Manu'ya yenilmemeleri lazım ya. Manu çok iyi durumda değil. Belki kötü gidişatın devam etmemesi için asılırlar maça moral motivasyon olur.

Kimmich çok iyi gol attı bu arada. 2. yarı rüzgarı arkalarına alırlarsa çevirebilirler bu arada.
orası öyle ama bayern'in şl gruplarındaki 3 maçını izledim, iki maçının da özetine izledim. rahat kazandıkları, oyunu forse ettikleri maç yok. manu-bayern maçında manu defansı sahaya 5 kilo bırakırsa da şaşırmam, manu maçı kazanırsa da hiç şaşırmam. iki takım da güven vermiyor.

bayern-kopenhag maçını az kalsın kopenhag kazanıyordu. 85-90 gibi atıyorlardı golü.

trabzon'un kovduğu hoca union berlin'in başına geçmiş.

bundesliga'da takım çalıştıracak cv'ye sahipsen tr'ye niye geldin kral? para mı akladın? nasıl olsa beni kovarlar, tazminat alırım mı dedin? ne işin vardı lan trabzon'da? hamsi yemeye mi geldin?

Üye silindi 789

orası öyle ama bayern'in şl gruplarındaki 3 maçını izledim, iki maçının da özetine izledim. rahat kazandıkları, oyunu forse ettikleri maç yok. manu-bayern maçında manu defansı sahaya 5 kilo bırakırsa da şaşırmam, manu maçı kazanırsa da hiç şaşırmam. iki takım da güven vermiyor.

bayern-kopenhag maçını az kalsın kopenhag kazanıyordu. 85-90 gibi atıyorlardı golü.
Manu maçını izliyorum bir yandan. Bournemouth neler neler kaçırıyor. Direkten döndü topu şimdi. Şu Bayern bu adamlara puan vermemeleri lazım...

Manu maçını izliyorum bir yandan. Bournemouth neler neler kaçırıyor. Direkten döndü topu şimdi. Şu Bayern bu adamlara puan vermemeleri lazım...
bayern maçı devredeyken ben de manu maçını izledim de çok kötü oynuyorlar. bayern maçı öncesi kasmıyorlar denebilir evet ama aptal aptal top kayıpları, gereksiz çalımlar ve hücumda kötü kötü tercihler. ne yaptığını bilmeyen bir takım var sahada. fernandes'i çıkart takımdan, geriye hiçbir şey kalmıyor.

ama diğer maçta da frankfurt 5. golü attı. al birini vur ötekine.

Üye silindi 789

bayern maçı devredeyken ben de manu maçını izledim de çok kötü oynuyorlar. bayern maçı öncesi kasmıyorlar denebilir evet ama aptal aptal top kayıpları, gereksiz çalımlar ve hücumda kötü kötü tercihler. ne yaptığını bilmeyen bir takım var sahada. fernandes'i çıkart takımdan, geriye hiçbir şey kalmıyor.
Hiç bir planı yokmuş gibi oynuyor Manu. Çok aciz oynuyorlar Bournemouth'a karşı. Aşırı top kaybı yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık