Adana yenerse invike atacağın foto…Bu İrfancanın gücü de bir Ferdi’ye yetiyor.
Herkesle oynadık o dediğini yapacak. Biliyorsun Anadolu takımı taktiği o. Antalyaspor maçından sonra hiç bir sıkıntı çekmedik.Kim oynadı ki size karşı öyle? Adana geride pas yapıyor kaç kere hata yaptılar öyle yazamadınuz. Hızlı çıktıkları her top tehlikeli oldu.
Bilmiyorum diğer maçları izlemedim ama bu maçta sizin sol taraf zafiyet veriyor, yusuf ile oynayarak gol bulabilir adana. Siz ön alan presinde iyisiniz geride patlak verir.Herkesle oynadık o dediğini yapacak. Biliyorsun Anadolu takımı taktiği o. Antalyaspor maçından sonra hiç bir sıkıntı çekmedik.
İşte Djiku-Fred olsa oralar kapanıyor. Ama yok. Mesela Fred'in yerine oynayan Zajc sahada hiç yok. Dediğim gibi tam kadro o sıkıntıyı hiç çekmedik.Bilmiyorum diğer maçları izlemedim ama bu maçta sizin sol taraf zafiyet veriyor, yusuf ile oynayarak gol bulabilir adana. Siz ön alan presinde iyisiniz geride patlak verir.
O zaman ismaili Fred hoca yapmış usta ne diyeyimİşte Djiku-Fred olsa oralar kapanıyor. Ama yok. Mesela Fred'in yerine oynayan Zajc sahada hiç yok. Dediğim gibi tam kadro o sıkıntıyı hiç çekmedik.
Djiku-Fred gidince komple bizim düzen bozuldu. İkisi defans ile forvet bağlantısını muazzam sağlıyordu. Fred zaten ligin en iyi orta sahası.O zaman ismaili Fred hoca yapmış usta ne diyeyim
Ne alaka? Oynattığı oyuna uygun oyuncu var uygun olmayan oyuncu var, iyi oyuncu var kötü oyuncu var.O zaman ismaili Fred hoca yapmış usta ne diyeyim