Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol pozisyonu bu

Abdulkerimin müdahalesi de kırmızılık değil bence. Adam'ın abartılı atlayışını yan hakem de orta hakem de görüyor direkt. Öncesinde o Abdulkerime vurduğu için ikisine de sarı veriyor.

Özetten pozisyona tekrar bakarım ama benim gördüğüm kadarıyla kırmızılık bir şey yok. Karşılıklı bu durumlarda birinin eli yüzüne gelip kendini yere fırlattı diye direkt kırmızı verilebiliyorsa verir o ayrı ama gördüğüm kadarıyla öyle bir pozisyon değil. Özet düşünce tekrar bakmak lazım tabii.
Faul değil pozsiyon golde sıkıntı yok. Ama kırmızı için aynı şeyi diyemeyeceğim, Siopis tehlike atağı kesmek için Larin'i bildiğin sarıldı, yani oyuncuyu tahrik etti. Hatta bi 10metre falan Larin taşıdı Siopis'i. Larin'de olaya sinirlenip elini salladı, Siopis'in suratına gelince direkt kırmızı verdi Larin'e hakem. O pozisyonu referans alarak kırmızı diyorum zaten. Yoksa dediğin doğru olabilir ama dediğim gibi de surata herhangi bir bilinçli bir müdahale kırmızı olması gerekiyor. Geçen sene bizim N'koudu'ya kırmızı es geçilmişti ama bu pozisyonda kırmızının verilmesi diğer oyuncuya da tahrikten sarı verilmesi gerekiyordu. Bana göre Siopis'te kırmızı yemesi lazımdı hem faul için hem tahrik için.

Ulan tüm terbiyesizliğinizi hak yemenizi anladım da pozisyon tekrarı göstermemek nedir.

Allahtan bu kadar kormuyorsunuz adi herifler.

Faul değil pozsiyon golde sıkıntı yok. Ama kırmızı için aynı şeyi diyemeyeceğim, Siopis tehlike atağı kesmek için Larin'i bildiğin sarıldı, yani oyuncuyu tahrik etti. Hatta bi 10metre falan Larin taşıdı Siopis'i. Larin'de olaya sinirlenip elini salladı, Siopis'in suratına gelince direkt kırmızı verdi Larin'e hakem. O pozisyonu referans alarak kırmızı diyorum zaten. Yoksa dediğin doğru olabilir ama dediğim gibi de surata herhangi bir bilinçli bir müdahale kırmızı olması gerekiyor. Geçen sene bizim N'koudu'ya kırmızı es geçilmişti ama bu pozisyonda kırmızının verilmesi diğer oyuncuya da tahrikten sarı verilmesi gerekiyordu. Bana göre Siopis'te kırmızı yemesi lazımdı hem faul için hem tahrik için.
Dediğin pozisyonu bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum bu maçtaki pozisyon özelinde diyorum. Ama sonuçta bize verildi onlara da verilsin bakış açısında taraftar olarak haklı olsan da doğru değil.

Kuralları bu manada tam olarak bilmiyorum sadece izlediğim kadarıyla yapılan hareketlerin niyeti ve şiddetinden ikisine de sarı verilmesi bence doğru.

Dediğin pozisyonu bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum bu maçtaki pozisyon özelinde diyorum. Ama sonuçta bize verildi onlara da verilsin bakış açısında taraftar olarak haklı olsan da doğru değil.

Kuralları bu manada tam olarak bilmiyorum sadece izlediğim kadarıyla yapılan hareketlerin niyeti ve şiddetinden ikisine de sarı verilmesi bence doğru.
Maçta GS lehine gördüğüm, fark ettiğim tek hata Toreira'nın dirseğinin ilk dakikalarda rakibin yüzüne gelmesi. O pozisyon sarılık olabilir ama onun da tekrarında gördüm sadece bir kez. Tabii bu sadece fark ettiğim fazlası da olabilir her iki takım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık