Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oynuyoruz. Hakem de kötü. İki kez faul atladığı için gol tehlikesi yaşadık. Hakemler zaten kötü bunu aşmak lazım. Ortada oyun yok. Gol atsak bile kişisel yetenek ile olur.

Zaha çok kötü. Göstermelik basmak dışında topsuz oyunda hiç yok. Top ayağına gelince de bunu telafi edecek bir katkısı yok maalesef.
Zaha çok kötü bir transfer oldu bence.Onun için Kerem'i mevkisinden ettik ama kendisi katkı vermiyor.Bence çok net maç seçiyor adam.Yönetimin bu transfer sezonundaki transferlerinin çoğunluğu fiyasko.Angelino'da çok kötü.Hoca hala onu kazanmaya çalışıyor ama bırakmalı artık.Angelino bizim takımda olmaz.Mertens'de ilk 11 olmaz.Hele yorgun bir Torreira ve KeremD.ile hiç olmaz.Şl maçları sonrasında sezon boyu düzgün maç oynamayacağız bence.Takım hem zihinsel hem fiziksel olarak çok yıpranıyor.O yüzden izlemiyorum ben.Kazanalım yeter kafasındayım ben.İyi oyun beklemiyorum şl sonrası maçlarında.

Rize beklentimin yarısı kadar bile oynamıyor, şanslı olsak karanbollerden biri girerdi. 2. yarı bir tane atarız, sonra maç ne olur bilmem.

Ziyech, Kaan ve Olivera hazırlanıyor.

Olivera'nın girmesine gerek yok aidiyetini kaybetmiş olabilir şuana kadar girdiğinde hep zarar verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık