Renk körüyüm ben.Kırmızı kartı diyor dostum, kart sınırı ne alaka![]()
Renk körüyüm ben.Kırmızı kartı diyor dostum, kart sınırı ne alaka![]()
Son dönemlerin en güçlü kadrosunu kurup, nasıl İsmail'e verebilirler şaşırıyorum. Ligte İsmail belki sana şampiyonluk kazandırır, sonuçta kimler kimler kazandırdı, ama şu ligte şampiyon olmanın cidden kıymeti yok, taraftarların birbireyile sidik yarıştırması dışında. Onlarca iyi teknik direktör de boşta. Alın takımın başına koyun. Belki Avrupa'da bir başarı elde edersiniz. İsmail ile avrupada kupa zor gelir.Fred olmayınca benim eşgal.
Direkt kırmızıTorreira sarı kart sınırında değil ki
O da kırmızı ile yeşil değil miydi be ustaRenk körüyüm ben.
Katılıyorum. Süresiz kadro dışı bıraksınlar. Hatta rehabilitasyon için bir sene bize versinler Florya'nın suyundan icirelim. Sonra geri veririz gitmek isterse.Fred böyle bir şey yaptıysa süresiz kadro dışı bırakılmalı. Böyle karaktersiz oyuncular TR takımlarına yakışmaz.
Fred böyle bir şey yaptıysa süresiz kadro dışı bırakılmalı. Böyle karaktersiz oyuncular TR takımlarına yakışmaz.
Tam bunu dinliyordum. İyi denk geldi.Anlık mod
Farklı renkler olabiliyor ya çeşitleri fazla. Yanlış okumuşum usta üzerime gelme.O da kırmızı ile yeşil değil miydi be usta![]()
Biz de bu maç Boey sarı kart alacak ve eşitlenecek. Hiç şüpheniz olmasın.Mert Hakan kırmızı yedi o biraz teselli etti beni. Maçta en azından maç yapacak adamlar oynar. Fred'in gitmesi kötü oldu kaliteli topçu. GS'de Torreria'yı kessin bence. Derbide eşit şartlar.