Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maça daha 2 ay var.

Hızlı oyun oynamamızı sağlayacak, oyunun yönünü çok rahat ve hızlı değiştirecek en az 1 oyuncuya ihtiyacımız var ve defansif katkısı da olması lazım. Topun bizde olduğu maçlarda ağır oynadığımız için kilidi açamıyoruz.

Yine son güne kalmaz umarım. Yoksa kopenhag vol2 yaşayabiliriz.

Talisca gideli 5-6 sene olmuş. Ben bu adam gideli bu kadar olduğunu sanmıyordum. Gomez gideil de 8 sene olmuş. Zaman atlaması mı yaşadık acaba. Şu Talisca'yı izlemekten aldığım zevki o gittikten sonra Süper Lig'de kimseden almadım sanırım. Nihat Kahveci'nin dediği gibi benim için 2 Talisca bence Messi eder. Ronaldo'yu taşıyor adam.

Fener'de İrfancan ve Crespo

GS'de Boey ve Sanchez kart sınırında.

Boey ve Sanchez'in önemli maçlar için alternatifi yok.

Okan'ın risk alıp Sağda Kaan stoperde Nelsson'u oynatması lazım.
İkisinden birinin cezalı duruma düşmesi demek Fener maçının gitmesi demek.

Muslera bu maç cezasını çekecek. Riskli bir maç olacak ama bu riskleri alıp Fener maçına tam kadro çıkmak lazım.

Fener'de İrfancan ve Crespo

GS'de Boey ve Sanchez kart sınırında.

Boey ve Sanchez'in önemli maçlar için alternatifi yok.

Okan'ın risk alıp Sağda Kaan stoperde Nelsson'u oynatması lazım.
İkisinden birinin cezalı duruma düşmesi demek Fener maçının gitmesi demek.

Muslera bu maç cezasını çekecek. Riskli bir maç olacak ama bu riskleri alıp Fener maçına tam kadro çıkmak lazım.

Fener maçını Berkan ve Barış Alper ile kazanmıştık. Sorun yok.

GS için Spinazzola söylentisi var. 30 yaşında önemli sakatlık geçirmiş.
İyi oyuncu ama mevcut durumda Zeki vibe alıyorum ondan ve 30 yaşında. İsmi var diye epey para da isterler.

Onun yerine yine adı geçen Brest'ten 23 yaşındaki Bradley Locko'yu almak çok daha mantıklı gibi. Tutarsa Boey gibi satabileceğin oyuncu olur.
Avrupa'da düzenlik olarak varlık gösteremezsen bir çok oyuncu satmak zorunda kalacaksın ki göstersen bile bu pek değişmez.
Hem ihtiyacını karşılayacak gibi gözüken hem de ileride satabileceğin oyunculara yönelmek varken isme çok bakmamak gerek.
Bence Bradley için risk alınıp daha Spinazzola'dan daha fazla bonservis vermek daha mantıklı. Ki muhtemelen çok daha ucuz maliyete alınabilirmiş. Ama şuan GS'nin odak noktası Spinazzola'daymış.

Benim tek heyecanlandığım isim Conte diğerleri sıradan geliyor artık. Çünkü yenilikçi ve devrim niteliğinde kararlar alan hocalar anca ilgimi çekiyor. Buraya JJ'de geldi Mancini de geldi tutunamadı. Onların seviyesinde belki de bir tık üstünde Conte var o gelirse anca beni tatmin eder. O da büyük bütçeler istiyormuş, diğerleri de uzun vadede belki bir şeyler yapabilir ama kısa vadede hocalardan medet ummamak lazım. Hasan Arat ilk geldiğinde iyi aksiyonlar aldı ama halen benim için kapalı kutu son dönemlerde o kadar çok siyasi alengirli şeyler ortaya çıkmaya başladı ki özellikle futbolda kimseye güvenim kalmadı. Bakalım futboldan da giderek soğuyacak mıyız siyasette olduğu gibi, çünkü gelişim yok gerişim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık