Formda son zamanlarda, İcardi'yi kesmeyecekse bile çift forvet denenebilir, en azından içerideki maçlarda.
Icardi iğneyle oynuyorum diyip duruyor, derbiye kadar oynamasın maç.
Formda son zamanlarda, İcardi'yi kesmeyecekse bile çift forvet denenebilir, en azından içerideki maçlarda.
Tadic'ten Apokerim asisti diyebilir miyiz?Ferdi attı
Güzel bıraktı ama az önce kaçan pozisyonda Dzeko'nun bıraktığı daha iyiydi. Atağı yok etti dediğim anda Messi asisti yaptı da Osai kaçırdıTadic'ten Apokerim asisti diyebilir miyiz?
Finalde takımlar daha temkinli oynuyorlar. Avrupa ligine çok bakmıyorum ama cl de genelde yarı finaller falan finalden çok daha eğlenceli oluyorCL finali kim olursa olsun Avrupa Ligi finali Leverkusen-Liverpool olsun bir de ikisi aynı gün olmuyor ama olsun diyelim açar Avrupa Ligi finalini izlerim. Çok sarar o maç. Umarım finalden önce karşılaşmazlar.
Son 4 senenin CL finalinin hepsi 1-0 bitmiş tesadüfe gel. 5 sene önceki de 2-0 bitmiş. Avrupa ligi finali genelde daha gollü geçiyor. Bir de eğer Leverkusen Liverpool finali olursa bu takımlar genelde hücuma dönük takımlar savunmayı pek benimsemiş takımlar değil gol atarak kazanıyorlar atsalar üstüne yatarak kazanamayacaklarını bilirler aşırı zevkli bir maç olur bence.Finalde takımlar daha temkinli oynuyorlar. Avrupa ligine çok bakmıyorum ama cl de genelde yarı finaller falan finalden çok daha eğlenceli oluyor