Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz niye bu kadar gerginsiniz hala başka takımları konu ediyorsunuz? GS Allah mı dalga geçemeyecek miyiz? Fenerin o 6-1 lik macta ben kendi takımım ile bile dalga geçtim. Azıcık relax alın soğuk hava alın malum iyi geliyor :D
Gergin olan pek yoktur.(Burada) Yorumunu ciddiye alıp cevap verdik en azından ben. Yani dalga da geçsen bir argümanın var ona cevap veriyoruz.

Kopenhag ile gerilimimizden yenmemek üzdü. Yoksa 3. olduk hak etiğimiz de buydu. Ve bu bir başarı. Keşke fazlası olsaydı ama yapacak bir şey yok.

Mevzu üslup ve aşağılama idi. Siz kimsiniz modunda konuşulması ve üst skalaya koyup küçümsenmesiydi. Yoksa GS iyi kadro kurdu ama sneijderli kadro bu kadrodan bence daha iyi. O dönemde gsliler üstünde böyle bir kibir yoktu genel olarak. (Bu Twitter gibi sosyal medya üzerindeki yorumları derlemem)

Ee o zaman Manuya fark atarız diyen Fenerbahçe taraftarı da kibirli diyelim. Taraftar her zaman böyle der ki.

Çok sinirliyim. Yenilen golden bağımsız Okan değişiklik için neyi bekledin? Yahu direkten dönen toplar mi vardı, kaleci mi panter kesildi ilk yarı ne oldu da sen kısır oyunu devam edelim istedin? Golden de sonrada zaten yapacak bir şey yok. Şansa bala atarız diye mi düşündün? Skora göre eleştiri yapmayalım da kardeşim Kaan güzel joker Çalışkan manu Bayern maçında güzel bastı ama bu maçta zaten adamlar gelmiyor. Beğen beğenme Sergio şut atar golcü orta yapar frikik atar, bir sürü yan top orta korner gidiyorsun hele bir topu kerem angelinho paslasma yaptı ortaya boey verdi o geriye arkaya doğru kesti orada kimse yok, nasıl organizasyon cizdiniz? Golü sayma o zamana kadar oynanan oyun sabaha kadar 0-0 biterdi. Hakim ve barış Alper dedik taze kan, tete geçen maç ok çok kaçırdı hareketliydi ama bu maç olmadı hemen değiş ya. Bize sut lazimdi. Adamlar kapanmış çakılı ve disiplinli sert havadan iyiler, sen niye iyi olduklari yerden hücum ediyorsun. Mertens al, iki verkac dene içeri girsin vursun hakim mertens Sergio belki kaleciden döner eline çarpar birinin penaltı olur. Kapanan takım orta ile mi açılır.

Her şeyden bağımsız bazen 1 puana oynamak da önemli, bize şurada 1 puan yetiyor olsaydı bambaşka bir hikaye izleyecektk. Neyse sağlık olsun.

Bir de artık icardi 1 maç dinlendir, tamam bizde aşığız ama her maç 99dk oynar diye kural mi var?.

Gergin olan pek yoktur.(Burada) Yorumunu ciddiye alıp cevap verdik en azından ben. Yani dalga da geçsen bir argümanın var ona cevap veriyoruz.

Kopenhag ile gerilimimizden yenmemek üzdü. Yoksa 3. olduk hak etiğimiz de buydu. Ve bu bir başarı. Keşke fazlası olsaydı ama yapacak bir şey yok.
Ya GS kötü oynamadı zaten işin ciddi yani fakat bu mecra tecrübe işi. Böyle böyle istikrar sağlasa başarı gelir. Mesela bu sene gibi 3 sene istikrar sağlasa GS illa çeyrek final gelir.

Ama dalga bir yana 50 milyonluk takıma hakkını vermek lazım çok temiz geçtiler turu

UEFA avrupa liginde Liverpool ve Leverkusen dışında grupta liderliği garantileyen yok sanırım. Bu yüzden bizle play-off oynayacaklar belli değil. Son maçlardan sonra belli olacak.

Ee o zaman Manuya fark atarız diyen Fenerbahçe taraftarı da kibirli diyelim. Taraftar her zaman böyle der ki.
Formda olduğu ve tam kadro olduğu dönem gsden aşağı performans vermezdi bence. Burada mevzu bu zaten gsyi ayrı tutmak. Yok abi tamam iyisiniz ama bizimde hakkımız verilmeli. Neden mesela fenerde manuyu yok ederdi GS gibi demek kibir oluyor ki?

Formda olduğu ve tam kadro olduğu dönem gsden aşağı performans vermezdi bence. Burada mevzu bu zaten gsyi ayrı tutmak. Yok abi tamam iyisiniz ama bizimde hakkımız verilmeli. Neden mesela fenerde manuyu yok ederdi GS gibi demek kibir oluyor ki?

Fener Manuyu ''GS gibi'' yok ederdi denmedi ki. İlk yarı fark atardık dendi, Bayern'i ezerdik dendi.

Ben bunları hiç kibir olarak görmedim, sonuçta taraftar refleksi. Ve biraz da işin geyiği.

Böyle maçlarda orta sahanın boşaltılmasına kıl oluyorum. Ortada hücum namına bir üretkenlik yok ama merkezden eksilip oyuna forvet sokuyoruz. Bizim Hoca şu eski kafadan bir kurtulamadı gitti. Zangır zangır orta yapıp durduk. Bir halt olmamasına rağmen ısrarla soldan bunu denedik. Böyle bir oyun kalmadı dünyada. Bari Ziyech'i merkezde topla buluşturup uzaktan şut deneseydik. Bayern'in bile aşamadığı duvar için daha yaratıcı planlarımız olmalıydı.

Bir de adamların atmosferi bizimkinden fena idi sanki. Bizim taraftarın sesini çıkartmadılar bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık