Fener tam kadro bayerne 5 atar
FB düşmanlığı kanına işlemiş. 10'dan aşağı atar diyenle tartışılmaz.
Fener tam kadro bayerne 5 atar
Katılmıyorum dediklerine. Torreira ve Icardi, GS'ın en büyük iki kozu. Neyse herkese iyi geceler beyler...Sağlıcakla kalın!Ortada taraflara göre değişen bir doğru yok ki. Ben sana veri veriyorum. Torreira ve Icardi yokken oynadığımız maçlar var ve kazandık. Elimizdeki veri bu, senin sunduğun veride bu yok. Gerisini konuşmak ihtimallere giriyor.
Fenerin yarısı sakatken gelen yorumlar = ehehafsadasdasfa rakip ne gömdü. Biz darda yakaladığımız Bjk'yi yendikten sonra Bjk adına çekilen tarife = şanssızdılar böyle olmamalıydı farklı bitebilirdi rakipte çok bir olay yok. İnsan rakip gördüğüne bilenir tabi normaldir bunlar.Boey birde
İcardi şu an çok formsuz. Son oynanan bazı maçlarda takımı geriye çektiği bile oldu yahu. Tek kişi üzerine kurulu bir takım değil GSKatılmıyorum dediklerine. Torreira ve Icardi, GS'ın en büyük iki kozu. Neyse herkese iyi geceler beyler...Sağlıcakla kalın!
Katılmıyorum dediklerine. Torreira ve Icardi, GS'ın en büyük iki kozu. Neyse herkese iyi geceler beyler...Sağlıcakla kalın!
Aynı şekilde FB katledilirken gelen yorumlar:Fenerin yarısı sakatken gelen yorumlar = ehehafsadasdasfa rakip ne gömdü. Biz darda yakaladığımız Bjk'yi yendikten sonra Bjk adına çekilen tarife = şanssızdılar böyle olmamalıydı farklı bitebilirdi rakipte çok bir olay yok. İnsan rakip gördüğüne bilenir tabi normaldir bunlar.
Fred'im ya, ne güzel sahiplenmiş, benimsemiş olayı.
Eğer hafta içi başarırsak, farkı gösteririz. kadıköyde İcardi formasını yine gösterir. Bir sol bek bulalım devre arasında bir de ortasaha yeter. Gerçi Wesley gibi birini de bulsaydık iyi olurdu ama öyle bir oyuncu 50 yılda bir gelir.Öyle zaten ama bir kadro farkını göstermek lazım rakibe.