Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdiği tarihler tutmuyor. Düdüğümü astırdılar dedikten sonra 17 maç yönetmiş. Fener - Adana maçından sonra bir daha maç yönetmemiş. Çıktığı kanal ve sunucuya bakınca belli oluyor niyeti.

Özetle, Ali Palabıyık bu videoda alanen yalan söylüyor.
bilmem, doğrudur. cüneyt özdemir ve fırat aydınus'a düdük astırıldığı bile çıkmıştı aklımdan. yaşanan olaylar hakkında kısıtlı bilgim var.

bir spor programına katılan hakem görünce paylaşayım dedim, söylediklerine katıldığımdan değil.

bilmem, doğrudur. cüneyt özdemir ve fırat aydınus'a düdük astırıldığı bile çıkmıştı aklımdan. yaşanan olaylar hakkında kısıtlı bilgim var.

bir spor programına katılan hakem görünce paylaşayım dedim, söylediklerine katıldığımdan değil.

Katıldığın için demiyorum, belki izleyen olur diye yazdım. Programda söylediği tarihler birbiriyle uyuşmuyor.

Katıldığın için demiyorum, belki izleyen olur diye yazdım. Programda söylediği tarihler birbiriyle uyuşmuyor.
bu konu başlığında düzenli olarak paylaşım yapan üyeler arasında süper ligi güncel olarak en az takip eden üye muhtemelen benim. paylaşımımı görüp de programı izleyen süper lig gurmeleri neyin ne olduğunu biliyordur zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık