Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam fetöcü ve sizin avrupada adam yerine koyulduğunuz sezonun kilit oyuncularından. :D
Mikrofon şu yazdığın mı komik yoksa yazdığına inanman mı daha komik hangisi karar veremedim xD

Tertemiz kulübüz cidden adamın örnek verdiği topçuya bak ben de Beşiktaş efsanesi diye Gökhan Töre örneği verecem ki adam daha fazla oynamıştır gerçi :hhh:

Real Madrid resmen forvetsiz oynuyor ya. Martinez i transfer edebilseler. Dehşet bir takım olurlar.

Aslında kendisi de dile getirdi. Çok iştahlı oluyor böyle maçlarda ama heyecan da yapıyor.
Bunun sebebi de "ulan zaten yerden yere buruluyorum bir de bu maç batırırsam neler derler" düşüncesi muhtemelen.

Bence bu yaş ve tecrübede bunları aşmış olması lazım ama belli ki aşamamış. Bir çok oyuncu da öyle ki milli maç sonrası da Montella özgüven aşıladı vurgusu yaptılar vs.

Emre Çolak vardı. Ligde epey parlayıp ilk ŞL maçlarında ayakları titremişti. Düz pas bile veremiyordu herkes ıslıkladı hemen oyundan çıkmıştı vs.
Aşamamış ne yazık ki.. Yine de bu sene Kerem'in en önemli senesi. Önümüzde ki Avrupa maçlarında yoğun baskıyı üzerinden atabilirse değerini arttırır. Taraftarı ise asla mutlu edemeyeceğini bildiği için ilk fırsatta terkedebilir ülkeyi.

Tutulduğum takım diye demiyorum ama Türk futbolcu olmak Galatasaray'da çok zor.

Mikrofon şu yazdığın mı komik yoksa yazdığına inanman mı daha komik hangisi karar veremedim xD

Tertemiz kulübüz cidden adamın örnek verdiği topçuya bak ben de Beşiktaş efsanesi diye Gökhan Töre örneği verecem ki adam daha fazla oynamıştır gerçi :hhh:
Bekir İrtegün'ü de gösterebilirim sizde fetöcü çok çıkmış yönetiminizden de bayağı çıkan var. :D

Hakan Şükür sadece GS'nin değil Türk Futbolunun da efsanesi. Futbolunu hiç bir zaman beğenmezdim.
Ancak adının suça karışmış olması futbol efsanesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
İstese birileri gibi "diyet ödeyip" yoluna devam ederdi ve muhtemelen bir kulüpte teknik direktör veya daha önemli bir konumda olurdu.
Kendi seçimi sonuçlarına da katlanacak.

Maradona'nın ciğeri beş para etmez ama tüm dünya için bir futbol efsanesidir. Birçok futbol efsanesi, mafya ile, tecavüzle, uyuşturucu çeteleriyle anılır. Diğer sporlar veya sanatlar için de bu böyledir. Ama bu onların efsane olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Adının TV'de anılması bile kovulmaya sebebiyet oluyor ve bundan güç aldığınız siyasi güce dayanarak özgürce bir kulübü komple terörle itham ediyor olabilirsiniz ama ister kabul edin veya ister kabul etmeyin Hakan Şükür sadece Galatasaray'ın değil Türk Futbolu'nun da efsanesidir.

Güzel analiz etmiş. Bitiriciliği iyi olsa zaten birinci sınıf futbolcuya dönüşür. Şu da var bitiricilik öyle kolay gelişen bir beceri değil. Yani bu eksiğini geliştirmesi çok zor.
Bitiricilik malesef çalışarak elde edilen bir yetenek değil içgüdüsel bir olay.Kerem dün çok net 3 pozisyon kaçırdı ama ona kızılacak maç değil bu maç çünkü 1 milyon euro bile maaşı olmayan Kerem'e gelene kadar bitiricilik konusunda marka olan İcardi 3 tane net karşı karşıya pozisyon harcadı ve Toreira 'nın da kaçırdığı çok net 2 şer pozisyon var.Gene İcardi ve Toreira fırsatları harcadı Tete ve Zaha 'ya diyecek birşey bulamıyorum.Bir tane yalandan şut atmazmı bir adam.Sezon sonuna kadar sadece İcardi'nin golleriyle başarılı olmamız imkansız Zaha Tete ve Kerem'den skor katkısı şart orta sahadan zaten skor katkısı 0.Duran toplarda Sancez ve Apo dan kafa golü bekleyeceğiz İcardi'nin de ayağına taş değmemesi için dua edeceğiz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık