Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok biz gol atınca 5 dakika izliyor hakemler. Ayıp ya.
Söylüyorum net olarak operasyon yapılmalı bunlara. Çok net belli belli emirlerle iş yaptıkları, yoksa bunlar normal şekilde açıklanamaz. Şu Rize'nin penaltısı nasıl verilmez mesela? VAR izlemiyor da ne yapıyor? İzliyor neyi görmüyor ya da görmek istemiyor?

Gol öncesinde net faul var ama veremiyorlar. Hediye 3 puan GS'ye bu hafta, bizim maçlarda da 5 tane rezalet hata ile penaltı iptalimiz yapılıyor VAR'dan...

gs bugün de hakem sayesinde kazandı. Her maç hakem katkısı. Biz hem kendi maçımızdaki, hem gs'ye yardım eden hakemleri, hem de rakibi nasıl yeneceğiz?

Twitter tayfa yine bomboş muhabbet çeviriyor.Cidden fenalık geçirmeye başladım artık.Salak salak mesajlar atılıyor anca.Spor sohbet konusunda zerre spor konuşulmuyor.Ben en iyisi bir süre uzaklaşayım forumdan.

Kadir sağlam iki Başakşehir maçında da GS'yi doğrayan, fenerin geçen sene kupasız kalmamasını sağlayan hakem. Bu yüzden kimse kendisini kandırmasın : ))

Bu maçta da baştan sona bir çok hatalı karar verdi. Verdiği bir karar maçın kaderini GS'nin lehine etkiledi. Bu sezon tarafsız maçları ve yorumları izleyen GS kollanıyor, hakemle kazanıyor vs. demez.

Tam da günüm daha iyi gidemez derken, Rize deplasmandan şaibeli 3 puan almışız, ohhh inşallah küme de düşerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık