Valla öyle.Zek yeri ikimiz oynasak hatta crespoyu da sal beraber orta sahaya gitsek bundan kötü olmazdı zaten.
Bari muhabbet ederdik![]()

Valla öyle.Zek yeri ikimiz oynasak hatta crespoyu da sal beraber orta sahaya gitsek bundan kötü olmazdı zaten.
Bari muhabbet ederdik![]()
Dövecekmiş resmen elinden zor almışlar İsmail Kartal'ı...
Tamamen haksız çıkabilirim @Phoenix ama sana bu konuda katılmıyorum bugün oynanan maçı Dzeko başta olmak üzere Dzeko ve Tadic'e yazıyorum.Valla öyle.Oyundan memnunmuş bugün İsmail. Skora da sevinmiştir kesin.
Ali Koç ilk kez sağlam kadro kurdu dedik, bu sefer de güzelim kadronun başına İsmail'i getirerek yaptı yapacağını.
Geçen hafta da Batshuayi ve Ferdi tartışmıştı.
Tadic konusunda haklısın, Dzeko çok kaçırdı onda da haklısın. Ama Dzeko bir gol atıp telafi edebilirdi. Gelgelelim herif orta sahaya çok geldiği için çabuk yoruldu. Bu da Zajc yüzünden olan bir şey. İlk başta kurduğumuz baskıyı sürdüremememiz de yine Zajc yüzünden. Sürdürebilseydik ama Tadic ama Dzeko ama Syzmanski gol atardı. Bu da Hoca'nın suçu. Bartuğ oynasaydı en baştan, maçı alırdık. Adana bir şey oynamadı. Fakat bizim orta sahanın resmen bir kişi eksik oluşu arada tehlikeli gelmelerine neden oldu. Yenseler kimse şaşırmazdı. Asıl suçluyu göz ardı etmemek lazım. Eksikler evet, kişisel hatalar evet ama her şeye rağmen iki maç da pekâlâ alınabilirdi.Tamamen haksız çıkabilirim @Phoenix ama sana bu konuda katılmıyorum bugün oynanan maçı Dzeko başta olmak üzere Dzeko ve Tadic'e yazıyorum.
Bu kadar fazla pozisyon kaçırma lüksün olmamalı.