Hakemde sıkıntı yok. Bu sezon ve geçen sene her maçı harika yöneten Kadir sağlam maçın hakemi : ))Hakemin bu maç özel hazırlanması lazım. Milyon dolarlar verip yıldızları getiriyoruz , bu kasaplar yuzunden sakatlaniyor
Hakemde sıkıntı yok. Bu sezon ve geçen sene her maçı harika yöneten Kadir sağlam maçın hakemi : ))Hakemin bu maç özel hazırlanması lazım. Milyon dolarlar verip yıldızları getiriyoruz , bu kasaplar yuzunden sakatlaniyor
Kendime aldım da sen kaldın.Oha çok iyiymiş. Timsah bana da alsana![]()
Çok geç kaldı FB, hani doğru düzgün kaligrafi bile yapmadılar.Kendime aldım da sen kaldın.
Hem Fenerium çökmüş şuan aşırı yüklenmeden, 8 Kasım'da anca alabilirsin...
Bana icardi 100.yil alsana. :dKendime aldım da sen kaldın.
İki hafta maç izlemesen alırsın.Kendime aldım da sen kaldın.
Neye geç kaldı Selim? İş görüşmesi mi bu? 29 Ekim bile yarın...Çok geç kaldı FB, hani doğru düzgün kaligrafi bile yapmadılar.
Penaltı noktası temalı özel bir şey mi çıktı Picardi için? Varsa alalım.Bana icardi 100.yil alsana. :d
Kafeden kiraladığım masa ne yapar ben gitmezsem? :Sİki hafta maç izlemesen alırsın.
Sen al ben Kadıköy de maçta giyerim.Neye geç kaldı Selim? İş görüşmesi mi bu? 29 Ekim bile yarın...
Penaltı noktası temalı özel bir şey mi çıktı Picardi için? Varsa alalım.
Kafeden kiraladığım masa ne yapar ben gitmezsem? :S
Atatürk imzasını bile "opsiyonel" olarak koymuşlar o forma alınır mı? Üstüne bir de sponsor ismi falan koymuşlar özel formaya...Sen al ben Kadıköy de maçta giyerim.