Yok ben beşiktaş yenilir dedim 3-2 abou taşımaya çalışır yine dedim gol atar atamaz bilemem ama yiyeceğimizden emindim@Lucky Luke Sen mi Abu 2 gol atar geçer dediydin? Abu neler kaçırıyor. Bitirdin adamı.

Yok ben beşiktaş yenilir dedim 3-2 abou taşımaya çalışır yine dedim gol atar atamaz bilemem ama yiyeceğimizden emindim@Lucky Luke Sen mi Abu 2 gol atar geçer dediydin? Abu neler kaçırıyor. Bitirdin adamı.
Yav adam hoca değil zaten daha geçen seneye kadar futbol oynuyordu adam ne ara hoca oldu.Adamı getirdiler Şenolun yanında takılsın diye takım üstüne kaldıBurak'ın futbolculuğu da hocalığı da boş.
Aynen adam gitti 4 tane atak oyuncusu aldı maça, tamam gol atmamız gerekiyor ama topu taşıyan yok kim taşıyacak neyse 3'ü de yedik. Beşiktaş'ın ölüsü bu gruptan çıkar ama gömüsüne yapacak bir şey yok.Yav adam hoca değil zaten daha geçen seneye kadar futbol oynuyordu adam ne ara hoca oldu.Adamı getirdiler Şenolun yanında takılsın diye takım üstüne kaldı![]()
Burak en hazetmediğim topçu olabilir.Yav adam hoca değil zaten daha geçen seneye kadar futbol oynuyordu adam ne ara hoca oldu.Adamı getirdiler Şenolun yanında takılsın diye takım üstüne kaldı![]()