Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen rakip takımda kimin ne kadar efsane olduğunun derdine niye düştün ki ? Çocuklar okullarda beni seeeevvvvvvğğ bağırmıyor diye mi :D
Alakası bile yok sadece bunun gibi dini imanı para olmuş adamların Metin Oktay ile anılması hoşuma gitmiyor.Adama İcardi Oktay diyorsunuz daha ötesi mi var sen Metin Oktay kim biliyor musun acaba?

Alakası bile yok sadece bunun gibi dini imanı para olmuş adamların Metin Oktay ile anılması hoşuma gitmiyor.Adama İcardi Oktay diyorsunuz daha ötesi mi var sen Metin Oktay kim biliyor musun acaba?
Ben bir Galatasaraylı olarak rahatsız olmuyorum Icardi Sami Yen de denilebilir yabancı futbolcunun 1.5 senede hissedebileceği maksimum aidiyet ne kadar olursa o kadar bizden biri Icardi Oktay.

Sen rakip takımda kimin ne kadar efsane olduğunun derdine niye düştün ki ? Çocuklar okullarda beni seeeevvvvvvğğ bağırmıyor diye mi :D
Yahu şu şarkı yüzünden orada ki herkesin GS'li olduğunu düşünmeniz bile komik. En basitinden yegenimden örnek vereyim, abim de yeğenim de çok koyu FB'li. Benzer bir şeyde şarkıya eşlik etti arkadaşlarıyla. Şimdi onu GS'li mi yapmış oldunuz?

Okullarda çalmasın zaten "Beni Sev" falan, siz kendinizi avutun. Devam... : D

Yahu şu şarkı yüzünden orada ki herkesin GS'li olduğunu düşünmeniz bile komik. En basitinden yegenimden örnek vereyim, abim de yeğenim de çok koyu FB'li. Benzer bir şeyde şarkıya eşlik etti arkadaşlarıyla. Şimdi onu GS'li mi yapmış oldunuz?
Oradaki her çocuk Galatasaray’lı değil zaten belki bir çoğu başka takımları tutuyordur ama ne olursa olsun dönemsel olarak az da olsa çocuklar o devrin futbolcuları tarafından etkilenebiliyor. Bu Icardi özelinde olan bir şey değil Alex döneminde Fenerbahçeli olan çocukta vardır veya Hagi izleyip Galatasaraylı olan da 6-7 yaşındaki çocuk 90 dakika maç izlemeyebilir ama her yerde birinin ismi duyulunca akılda kalıyor. Sizi bu konuda neyin rahatsız ettiğini anlamadım her dönemde olağan şeyler.

Oradaki her çocuk Galatasaray’lı değil zaten belki bir çoğu başka takımları tutuyordur ama ne olursa olsun dönemsel olarak az da olsa çocuklar o devrin futbolcuları tarafından etkilenebiliyor. Bu Icardi özelinde olan bir şey değil Alex döneminde Fenerbahçeli olan çocukta vardır veya Hagi izleyip Galatasaraylı olan da 6-7 yaşındaki çocuk 90 dakika maç izlemeyebilir ama her yerde birinin ismi duyulunca akılda kalıyor. Sizi bu konuda neyin rahatsız ettiğini anlamadım her dönemde olağan şeyler.

Bak şarkı sebebiyle böyle düşünmek pek doğru değil bunu dedim.

Diğer tarafta babam mesela GS'liydi, Hagi forması bile vardı bana vermişti alm. Fakat gördüğün gibi ben GS'li değilim. Benim Hooijdonk formam vardı mesela 2003 de...

Rahatsız etme durumu nereden çıktı, benim dediğim komik biçimde "Bir nesli GS'li yaptı l" gibi komik bir çıkarım yapılmış olması.

Ludo şu an gruptaki en ezik takım. Nords maçının 7-1 bitmesinden sonra bazı yöneticiler ve teknik heyetten de bazıları direkt istifa etmiş diye duydum. Trnava da kötü ama güzel bi savunma takımı bence Ludo'dan şu an daha iyilerdir bu dağılmayla Ludogorets en kötüsü bence. Bir reaksiyon deneyebilirler. Fener'in her maçının gollü geçmesini beklemiyorum ama Ludo bu maçı gollü oynamak isteyecek gibi. Nords deplasmanında puan bırakılabilir gibi duruyor eğer yedek çıkılırsa berabere olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık