Mod şu şekil.Türk takımı yenilince sevinecek misiniz ?
Mod şu şekil.Türk takımı yenilince sevinecek misiniz ?
Alakası bile yok sadece bunun gibi dini imanı para olmuş adamların Metin Oktay ile anılması hoşuma gitmiyor.Adama İcardi Oktay diyorsunuz daha ötesi mi var sen Metin Oktay kim biliyor musun acaba?Sen rakip takımda kimin ne kadar efsane olduğunun derdine niye düştün ki ? Çocuklar okullarda beni seeeevvvvvvğğ bağırmıyor diye mi![]()
Ben bir Galatasaraylı olarak rahatsız olmuyorum Icardi Sami Yen de denilebilir yabancı futbolcunun 1.5 senede hissedebileceği maksimum aidiyet ne kadar olursa o kadar bizden biri Icardi Oktay.Alakası bile yok sadece bunun gibi dini imanı para olmuş adamların Metin Oktay ile anılması hoşuma gitmiyor.Adama İcardi Oktay diyorsunuz daha ötesi mi var sen Metin Oktay kim biliyor musun acaba?
Tırt liginde şampiyon yapmış takımı bırak da bir metin oktay desinler niye karışıyorsunAlakası bile yok sadece bunun gibi dini imanı para olmuş adamların Metin Oktay ile anılması hoşuma gitmiyor.Adama İcardi Oktay diyorsunuz daha ötesi mi var sen Metin Oktay kim biliyor musun acaba?
Yahu şu şarkı yüzünden orada ki herkesin GS'li olduğunu düşünmeniz bile komik. En basitinden yegenimden örnek vereyim, abim de yeğenim de çok koyu FB'li. Benzer bir şeyde şarkıya eşlik etti arkadaşlarıyla. Şimdi onu GS'li mi yapmış oldunuz?Sen rakip takımda kimin ne kadar efsane olduğunun derdine niye düştün ki ? Çocuklar okullarda beni seeeevvvvvvğğ bağırmıyor diye mi![]()
Oradaki her çocuk Galatasaray’lı değil zaten belki bir çoğu başka takımları tutuyordur ama ne olursa olsun dönemsel olarak az da olsa çocuklar o devrin futbolcuları tarafından etkilenebiliyor. Bu Icardi özelinde olan bir şey değil Alex döneminde Fenerbahçeli olan çocukta vardır veya Hagi izleyip Galatasaraylı olan da 6-7 yaşındaki çocuk 90 dakika maç izlemeyebilir ama her yerde birinin ismi duyulunca akılda kalıyor. Sizi bu konuda neyin rahatsız ettiğini anlamadım her dönemde olağan şeyler.Yahu şu şarkı yüzünden orada ki herkesin GS'li olduğunu düşünmeniz bile komik. En basitinden yegenimden örnek vereyim, abim de yeğenim de çok koyu FB'li. Benzer bir şeyde şarkıya eşlik etti arkadaşlarıyla. Şimdi onu GS'li mi yapmış oldunuz?
Bak şarkı sebebiyle böyle düşünmek pek doğru değil bunu dedim.Oradaki her çocuk Galatasaray’lı değil zaten belki bir çoğu başka takımları tutuyordur ama ne olursa olsun dönemsel olarak az da olsa çocuklar o devrin futbolcuları tarafından etkilenebiliyor. Bu Icardi özelinde olan bir şey değil Alex döneminde Fenerbahçeli olan çocukta vardır veya Hagi izleyip Galatasaraylı olan da 6-7 yaşındaki çocuk 90 dakika maç izlemeyebilir ama her yerde birinin ismi duyulunca akılda kalıyor. Sizi bu konuda neyin rahatsız ettiğini anlamadım her dönemde olağan şeyler.
İcardi fena prim yaptırdı.Sen rakip takımda kimin ne kadar efsane olduğunun derdine niye düştün ki ? Çocuklar okullarda beni seeeevvvvvvğğ bağırmıyor diye mi![]()