Böyle diye diye Şampiyonlar Ligini aldıracaksın bize he, daha önceden böyle bir mesaj yazdım mı hatırlamıyorum, yazmış olabilirimBakambu gol atarsa saçımı sarıya boyatacağım.

Böyle diye diye Şampiyonlar Ligini aldıracaksın bize he, daha önceden böyle bir mesaj yazdım mı hatırlamıyorum, yazmış olabilirimBakambu gol atarsa saçımı sarıya boyatacağım.
Erden hafiften Ronaldo'yu yoklamış Messi'ye İnter Miami'nin yaptığı teklife benzer bir teklif için yoklamış. Ronaldo ilgilenmemiş tabii ne de olsa sözleşmesinin yanına bile yaklaşmaz.İmzalar atıldı.
![]()
Böyle diye diye Şampiyonlar Ligini aldıracaksın bize he, daha önceden böyle bir mesaj yazdım mı hatırlamıyorum, yazmış olabilirim![]()
Sen saçları sarıya boyatmayı kafana koymuşsun bence bahane arıyorsunBakambu gol atarsa saçımı sarıya boyatacağım.
Bana yakışacağını düşünsem 1 saniye düşünmezdim. @Mihawk geldiğinde "İCARDİ" sarısıyla maç izlemeye giderdikSen saçları sarıya boyatmayı kafana koymuşsun bence bahane arıyorsun![]()
@Mihawk Teach'e ayarlayamaz mısın. Futbol için düşmanlığa gerek yok kırmayalım birbirimiziBir tane hakem forması giymiş One Piece karakterleri fotoğraf kullanan yok. Çok ilginç.![]()
İlk mi olmak istiyorsunBir tane hakem forması giymiş One Piece karakterleri fotoğraf kullanan yok. Çok ilginç.![]()
Sizin tarafta becerikli biri varsa yapın , kullanınBir tane hakem forması giymiş One Piece karakterleri fotoğraf kullanan yok. Çok ilginç.![]()